- 28 Ocak 2024
- 248
- 57
- 13
- 22
- Konu Sahibi anneadayi3110
Arkadaşlar beta 1200 keseyi gördü bebeği göremedi doktorum bu yazdıkları nede acaba 4+5teyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya cuma gideceğim ama çok moralim bozuldu ya boş gebelik ise diyeKese 5+1 ile uyumluymuş yolk sac yani bebeğe ait bulguları net görememiş. Daha çok küçük 1 hafta sonra tekrar kontrole gidin
Benim 5+6 da beta 3085 di. Kese göründü bebek kalp atışı filan hiç bişey görünmedi 4+6 ile uyumluydu. 1 hafta sonra 6+6 da kese 5+6 ile uyumluydu kese bebek kalp atışı hepsini gördük. Doğdu şuan 2 aylıkHaftaya cuma gideceğim ama çok moralim bozuldu ya boş gebelik ise diye
Ben de keseyi gördü ama bebeği göremedi5+1 De kese yoktu 6+4 Dr kese ve kalp atisini gördük
ben 5+3te sadece kese görmüştüm. 6+6da bebeği ve kalp atışını gördük. bekleyin bence eğer kese haftayla uyumluysa endişe etmeyinBugün 5+1 di kese 7mm olmuş ama bebeği ölçemiyorum küçük dedi
İki yere gittim biri 3 gün ileride dedi biri bir hafta geri dediben 5+3te sadece kese görmüştüm. 6+6da bebeği ve kalp atışını gördük. bekleyin bence eğer kese haftayla uyumluysa endişe etmeyin
benim doktorum ilk 12 hafta tam ölçüm yapılamayabilir demişti. yani normal ölçüsünden 4-5 gün ileri veya geri ölçülebilir demişti. cünkü daha çok kücük ve ölçümü zor oluyor ama 12 haftadan sonra tam ölçüm istiyoruz demişti. ben normalde ilk ultrasonla uyumlu olarak 8+1 olması gerekirken 7+6 çıkmıştı son kontrolde. ama sizinki 1 hafta geri görmüs o kadar fark olması normal değil. belki makine eskiydi veya idrara sıkışmamıştınız? birinin ileri birinin geri görmesi bu kadar normal değil.İki yere gittim biri 3 gün ileride dedi biri bir hafta geri dedi
Çok haklısınız ya ben de bugün gittiğimden memnun kalmadım teşekkür ederim öneriniz içinbenim doktorum ilk 12 hafta tam ölçüm yapılamayabilir demişti. yani normal ölçüsünden 4-5 gün ileri veya geri ölçülebilir demişti. cünkü daha çok kücük ve ölçümü zor oluyor ama 12 haftadan sonra tam ölçüm istiyoruz demişti. ben normalde ilk ultrasonla uyumlu olarak 8+1 olması gerekirken 7+6 çıkmıştı son kontrolde. ama sizinki 1 hafta geri görmüs o kadar fark olması normal değil. belki makine eskiydi veya idrara sıkışmamıştınız? birinin ileri birinin geri görmesi bu kadar normal değil.
benim bebek 5+3te kese boyu 1.27cmydi. ve doktorum haftayla uyumlu demişti kese için. bence iyi bir doktor bulup net bir cevap alın siz de.