4+5 kese var bebek görülmedi

anneadayi3110

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
248
57
13
22
IMG_1358.jpeg

Arkadaşlar beta 1200 keseyi gördü bebeği göremedi doktorum bu yazdıkları nede acaba 4+5teyim

Haftaya cuma gideceğim ama çok moralim bozuldu ya boş gebelik ise diye
Benim 5+6 da beta 3085 di. Kese göründü bebek kalp atışı filan hiç bişey görünmedi 4+6 ile uyumluydu. 1 hafta sonra 6+6 da kese 5+6 ile uyumluydu kese bebek kalp atışı hepsini gördük. Doğdu şuan 2 aylık🫠 1 hafta sonra kalp atışını görürsün Allahın izniyle. Sağlıkla kucağına al 🙏

Çok teşekkür ederim ya içime su serptiniz 1.5 yılın sonunda artık interfilite polikinliğine gitmeye başladığımda hamile olduğumu öğrendim bir mucize gibi oldu benim için o yüzden istemsiz pimpirikli biri oldum

5+1 De kese yoktu 6+4 Dr kese ve kalp atisini gördük

İki yere gittim biri 3 gün ileride dedi biri bir hafta geri dedi
benim doktorum ilk 12 hafta tam ölçüm yapılamayabilir demişti. yani normal ölçüsünden 4-5 gün ileri veya geri ölçülebilir demişti. cünkü daha çok kücük ve ölçümü zor oluyor ama 12 haftadan sonra tam ölçüm istiyoruz demişti. ben normalde ilk ultrasonla uyumlu olarak 8+1 olması gerekirken 7+6 çıkmıştı son kontrolde. ama sizinki 1 hafta geri görmüs o kadar fark olması normal değil. belki makine eskiydi veya idrara sıkışmamıştınız? birinin ileri birinin geri görmesi bu kadar normal değil.

benim bebek 5+3te kese boyu 1.27cmydi. ve doktorum haftayla uyumlu demişti kese için. bence iyi bir doktor bulup net bir cevap alın siz de.

benim doktorum ilk 12 hafta tam ölçüm yapılamayabilir demişti. yani normal ölçüsünden 4-5 gün ileri veya geri ölçülebilir demişti. cünkü daha çok kücük ve ölçümü zor oluyor ama 12 haftadan sonra tam ölçüm istiyoruz demişti. ben normalde ilk ultrasonla uyumlu olarak 8+1 olması gerekirken 7+6 çıkmıştı son kontrolde. ama sizinki 1 hafta geri görmüs o kadar fark olması normal değil. belki makine eskiydi veya idrara sıkışmamıştınız? birinin ileri birinin geri görmesi bu kadar normal değil.

benim bebek 5+3te kese boyu 1.27cmydi. ve doktorum haftayla uyumlu demişti kese için. bence iyi bir doktor bulup net bir cevap alın siz de.
Çok haklısınız ya ben de bugün gittiğimden memnun kalmadım teşekkür ederim öneriniz için

Back