4,5 Aylık Oldu Kilom Artmıyor.

Asude05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
75
1
Gebelik öncesindeki kilom 68 idi şimdi ise 67 de. Ayrıca önceki ultrason muayenelerinde bebek sürekli 1 hafta ilerde gözüküyordu şimdi ise aynı, olması gerektiği hafta da gözüküyor.

Günde 1 bardak süt, omega 3 hapı, vitamin ve kan hapını kullanıyorum. Gebelik öncesinden fazla meyve tüketiyorum.

Yeterli beslenemiyormuyum bu sıkıntı neden kaynaklanıyor. Neler yapayım neleri çok tüketeyim.

canım benim sen yine aynı kilodasın korkma.asıl şimdi almaya başlarsın.bence beslenmende gayet iyi.bak bende 21 haftalık ikizlere hamileğim.hamileliğime 67 kiloyla baçladım.boyumda 172 cm.ilk 3 ay bulantılardan dolayı iyi beslenemedim ve 4 kilo kadar verdim.3.ayda 63 kiloyla başladım ve şimdi 5. ayda 67 kiloyum.yani başlangıç noktama geri döndüm.ikiz olmasına rağmen bebeklerimin gelişimleri gayet iyiymiş.dün doktordaydım ve kilolarının yaklaşık olarak 430ar gr olduğunu söyledi.ve aylarına göre gayet iyi kilodalar dedi.
sende sakın bunları kafana takma.doktorunun sana söylediklerine inan.

bende kilo almamıştım stresten dolayı mide bulantım altıncı ayımda geçti ve altıncı ayımda kilom artmaya başladı.ilk aylarda kilo alınmaması normal.önemli olan bebişin kilosu ve kansızlık olmaması

canım ben de kilo almadım hatta 3 kilo verdim. 4 buçük aydayım. 63 le başladım şimdi 60 kiloyum..bebek iyi dedi doktor. biz kilo alınca bebek iyi olacak diye bişi yok bence.

benimde 4 ay bitecek 1 kilo
almışım
bebekte iyiymiş çok şükür.

bence bebek iyiyse kiloyu sorun etme derim negüzel sütte içiyormuşun
.

canim bende 5 aya yakinin güzelim ve daha 1 kilo aldim. ve doktorum gayet gelisimi güzel dedi. bebegin saglikliysa bi prplem yok güzelim. zaten bebek anne karninda ihtiyaclarini karsiliioyr!

bende henuz 1 kılo almısım ama bebek ıyı cok sukur... doktor 6.aydan sonra aldıgın kılo onemlı su an normal gıdıyosun dedı.

Canım ben de bir buçuk kilo aldım 4. aydayım. Asıl kiloları 6. aydan sonra alırsın diyorlar bana da. Bebeğin sağlıklıysa hiç sorun etme. Kayınvalidem her iki hamileliğinde de 7'şer kilo almış sadece, Bebekleri de en az 3 kilo doğmuşlar, yani sağlıklı beslendikten sonra bebişler ne yapıp edip büyüyorlar içimizde.

ben ilk 4 ay kilo verdim, 5 ayda eski kiloma dondum, toplamda 11 kilo ile bitirdim hamileligimi...senin gibi cok korkmustum bebek gelismez mi diye ama drum rahatlatmisti, bebek sen kilo alsan da almasan da ihtiyaci kadarini senden alir demisti, sonucta 3,5 kg dogdu oglum, simdi emzirme donemindeyim, kilo veremiyorum, bi zamanlar alamadim diye uzulurken, simdi veremiyorum diye uzuluyorum

bende 17 haftalık hamıleyım..hamılelık basında 59 kıloydum 7 kılo verdım mıde bulantısından.sımdı 54 kıloyum 2 kılo aldım.onemlı olan kılo almak degılkı bebegın saglıklı olması.dert etme bencede.kesın 5 aydan sonra duba gıbı olmaya baslarız gıbı gelıyo bana

Gebelik öncesindeki kilom 68 idi şimdi ise 67 de. Ayrıca önceki ultrason muayenelerinde bebek sürekli 1 hafta ilerde gözüküyordu şimdi ise aynı, olması gerektiği hafta da gözüküyor.

Günde 1 bardak süt, omega 3 hapı, vitamin ve kan hapını kullanıyorum. Gebelik öncesinden fazla meyve tüketiyorum.

Yeterli beslenemiyormuyum bu sıkıntı neden kaynaklanıyor. Neler yapayım neleri çok tüketeyim.

selamlar,illa da kilo almak istiyorsan tatlım kırmızı et,donduma,şeftali ve mandalina ye.sağlam kilo alırsın tecrübeyle sabittir.ama sonra vermesi var.kafamçokkarıştı

ben de 4 ayın içindeyim hamile kaldığım kiloya ulaşamadım kilo vermiştim o yüzden.hem ilk 4 ay kilo almamak çok normal zaten daha sonra alacağız bunu dert etme yeterki bebeğin sağlıklı olsun.

X