Uyku Problemi 4.5 Aylık kızımın uyku gerilemesi

Melara

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
3
0
27
Merhaba anneler gerçekten işimiz çok zor artık aklıma burası geldi sizlere sormak istedim kızım 4.5 aylık tam yeni yeni alıştık düzeldik derken yaklaşık nerdeyse 1 veya 1.5 aydan beri kızımla inanılmaz uyku savaşı veriyoruz büyüme atağı dedim geçer dedim çok baktım araştırdım hep normal yaziyor ama bu durumun artık düzelmemesi çok yıpratıyor bizi ve bebeğimide gözleri kapalı halde ağlayarak uyaniyor karnı tok olsun aç olsun fark etmez uyuttuktan sonra gece illa bi ilk başlarda dalana kadar 15dk bi kalkiyor ve hep ağliyor ne olduğunu çözemiyorum burunları çok tıkaniyor bizim kaldığımız bölgeden ötürü temizliyorum ama yine aynısı eşimle artık ne olduğunu düşünmekten yorulduk baybay night damlasını öneren oldu onuda bi kaç defa kullandım ama çok bi faydasını görmedim uykuya dalmasını kolaylaştırıyor zaten gece aynı düzensizlik uykusuzluk devam doktorada götürecem bu ayın 25ine randevu alabildim anca bide buraya yazayım dedim bizimle aynı durumda olanlar neler yaptığını yazabilirmi acaba gerçekten çok çaresizisz artık öylr bi duruma geldik ki gece olsun istemiyoruz gündüz hiç bi derdi yok uyuyacağı zaman uyuyor ve normal uyaniyor ama gece çok başka bi bebeğe dönüşüyor sanki bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏🏼😔🥹

X