• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4,5 aylık bebeğimi sallamayı bırakmak

Rabarabaraba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
9
0
36
34
Merhaba canım anneler, ne zormuş çocuk büyütmek başta kolik sancıları sonra alerji sıkıntıları derken beşiğinde sallamaya alıştırdığım yavrumu sallamadan uyutmak istiyorum artık ama çok zor görünüyor. Sallanarak uyuduğu için gündüz uykuları çok verimsiz geçiyor 30. Dk da uyanıyor kurulu saat gibi yavrum ikinci periyoda geçemiyor 😔 . Acaba ağlatmadan sallamayı bırakabilmiş bi anne var mı icinizde. Nasil yaptınız, yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler 🧡

Merhaba canım anneler, ne zormuş çocuk büyütmek başta kolik sancıları sonra alerji sıkıntıları derken beşiğinde sallamaya alıştırdığım yavrumu sallamadan uyutmak istiyorum artık ama çok zor görünüyor. Sallanarak uyuduğu için gündüz uykuları çok verimsiz geçiyor 30. Dk da uyanıyor kurulu saat gibi yavrum ikinci periyoda geçemiyor 😔 . Acaba ağlatmadan sallamayı bırakabilmiş bi anne var mı icinizde. Nasil yaptınız, yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler 🧡
Bizde 7.5 aylığız sallanarak ve emzikle uyuyoruz malesef. Birkaç gündür sallamadan uyutuyorum gündüz zaten max 40dk uyur sorun yok ama gece mızırdayınca sallamazsam uyanıyor ona bir çözüm bulamadım 🤷‍♀️

Kendi tecrubem yok fakat bir yerde okumustum. Once sallama hizi azaltilip, daha sonra sallama suresinin kisaltilmasi oneriliyor. Umarim basarili olursunuz, kolayliklar diliyorum.

Benim bebeğim hiç emzik tutmadı , sallamayı nasıl bıraktınız gündüz?
Biz pilates topunda kucakta zıplayarak uyuyorduk önce topu bıraktırdım koltukta zıplattım pışpışladım. Sonra kucağı bıraktık yatağa alıştırdım. Şimdide pışpış yapıyorum yatakta uyuyor. Geceleri mızırdayıncada sallama işini çözersem bu iş tamamdır 😄

Back