kızlar bu yeni sisteme göre bizim kuzular 5 yaşı bitirince okula mı başlıcak,benim kızım 2013 eylülde 66 aylık olacak 2014 eylülü beklesem 76 aylık oluyor,nasıl olacak 66 aylıkken göndermek zorunda mı olacağım?ya benim kızım çok sessiz ezilir 66 aylıkken ..ben daha onu bu eylülde kreşe yazdırmayı düşünrken ilköğretim yaşı gelmiş bu nasıl bir sistem
kızlar bu yeni sisteme göre bizim kuzular 5 yaşı bitirince okula mı başlıcak,benim kızım 2013 eylülde 66 aylık olacak 2014 eylülü beklesem 76 aylık oluyor,nasıl olacak 66 aylıkken göndermek zorunda mı olacağım?ya benim kızım çok sessiz ezilir 66 aylıkken ..ben daha onu bu eylülde kreşe yazdırmayı düşünrken ilköğretim yaşı gelmiş bu nasıl bir sistem
kıyamıyorum ya ne zaman büyüdü de okul çağı geldi
peki ben 76 aylıkken göndermek istesem ne gibi problemle karşılaşırım sizce,okula almazlar mı?
bildiğim kadarıyla 1. nisan pazar gnü tv8de 8. gün diye bi programda dinledim.internetten izleyebilrsiniz. programda fikri akyüz diye biri çıktı ve açıkladı. okula başlama yaşında esnek bırakmışlar. yani ister gönder ister gönderme diyo. 65. aydaki bi çocuğu eylülde kaydettirmeyebilirsin. gelecek yıl 76 aylık olduğunda gidebilirmiş. dedi.örnek verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?