adamın evinin önünden her sabah tam saat 4:15 te tren geçermiş.. ev okadar sarsılıyormuşki sanki deprem olurcasına adamın eşi ve iki çocuğu sürekli korku içerisinde uyanıyorlarmış tüm ailenin düzenleri bozulmuş ve çocuklar artık okula geç kalıyorlarmış adamsa işine çünkü 4.15 te uyanıp birdaha yatamıyorlarmış artık kadının canına tak etmiş ve iki çocuğunuda alıp annesinin evine gitmiş adam okadar üzülmüşki bu duruma ertesi günü de işten kovulmuş adam hem maddi hemde manevi yönden mahvolmuş aradan bir hafta geçmiş.. adam eşinin ve çocuklarının geriye dönmesini çok istiyormuş artık çılgına dönmüş -bişey yapmalıyımki bu tren bir daha burdan geçmesin diye ve nasıl yaptıysa saat 3:00 de trenin raylarını bozmak için uğraşmış ve başarmış sonrada saatin 4:15 olmasını beklemiş sabırsızlıkla trenin nasıl kaza yapacağını düşünüyormuş saat tam 4:15 te büyük bir ses gelmiş tren devrilmiş ve içindekilerden kimse kurtulamamış .. adamda aklını yitirmek üzere olduğu için gönül rahatlığıyla uykuya dalmış birdaha asla 4:15 te uyanmıcam diye... ve 2 saat sonrada kapı çalınmış adam uykulu halde kapıyı açmış ve postacı acil bir mektup getirmiş adam zarfı açımış ve eşinden mektup :
-canım kocacım ben çok pişmanım ve evimize dömek istiyorum daha fazla seni yanlız bırakamam
çocukların ve ben seni çok özledik biz bu sabah geliyoruz 4:15 treniyle bizi karşılarsan sevinirizz.........
seni çok seviyoruz.....