3yaşında geniz eti ameliyatı

DXIXLHAN SXIXMAY

prensesım dogum gunu
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
691
1
296
İstanbul
kızım 3 yasına gırıcek genız ettı amelıyatı yaptırmam gerkıyo ama
cok kucuk oldugu ıcın korkuyorum acaba bu amelıyatı yaptıran varmı aranızda vede hangı hastane ve dr oenrırısınız bana
sımdıden cok tesk ederım

canım öncelikle geçmiş olsun. Benim oğlumda 4.5 yaşındaydı bu sorunla karşılaştığımızda doktorun biri hemen alınmalı hatta bademciklerini de almalıyızki bi daha tekrarlamasın yoksa yine oluşur dedi. Biz tabi güvenemedik başka bir doktora götürdük hayır gerek yok bol bol denize girsin tuzlu su iyi gelir ve ameliyata gerek yok dedi. Ve oğlum kışın bademcik rahatsızlığı yaşayıp hiç ateşlenmezdi buna rağmen doktor o kararı vermişti. Neyse biri öyle dedi diğeri başka türlü bizde çok araştırdık başka bir doktora daha götürdük oda gerek yok zaten bi dönem sonra kendisi küçülmeye başlayacaktır dedi bizde ameliyatt ettirmedik. Şimdi geceleri horlomaları biraz biraz var ama yazın deniz filan genzi yine açılacaktır. Sanada tavsiyem tek doktorun sözüyle hareket etmemen sanada bebişinede çok geçmişer olsuna.s.

canım ben acıbadem bakırkoye goturdum
sonra ent bakırkoye goturdum
fatıh hastanesı
butun ozellre gıttı bu arada avrasya hospıtal
hepsı aynı seyı dıyo ben kacıyorum tesk ederım canım ılgın ıcın benım ıcımı rahatlattın bu kısı atlatıyım ozman ben

Canım bende özellere götürdüm özeller sanki biraz daha ameliyat yanlısı gibi gelidi bana bence birde Devlet hastanesine götür derim ben sağlıcakla kalın.

geçmiş olsun canım ..benim kızımda geniz eti ve bademcik ameliyatı oldu geçen sene..şu anda 9 yaşında 3 e gidiyo..çok zorluk çekerdi küçüklüğünden beri..hiç uyuyamazdı geceleri...horlardı ,tıkanırdı çok fena...şimdi çok iyi çok şükürler olsunki...bir sorunumuz kalmadı..rahat uyuyo artık..bence acil bir durum olmadıkça küçük yaşta ameliyat ettirmeyin..arkadaşımın oğluda oldu ..oda 3 yaşındaydı...bir sorun olmadı onunda..onunkide acildi..çok tıkanıyodu o yüzden....gerçi artık teknoloji ilerledi..sıkıntı yapmayın kendinize...yinede araştırın ..hemen karar vermeyin...sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…