Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HEPSİ ÇOK GÜZEL CANIM HAYIRLI SATIŞLAR BEDENİM UYSA ALACAĞIM ÇOKDA AHH AH
mesajımdaki gecikme için üzgünüm (evimden farklı bir yerde olduğumu söylemiştim ) ürünleri akşam ancak aldım bu sabah bordo gömleği giydim hediye için de ayrıca teşekkür ederim çok incesin Allah bol kazançlar versin
Şikayet olarak söylemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın beden kalıp farklılıklarına değinmek için söylüyorum inanmayacaksın belki ama Etiketli gömlek dar oldu şok oldum
yo yo telafi edecek bir durum yok serzeniş değil bu...çok üzüldüm ya keşke ölçü falan verseydim bidahaki sefere telefi ederim umarım iyi dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim
merhaba canım fuşya mı kırmızımı anlayamadım ama bir elbise var sanırım dantelli onun boyu nerde birde siyah astarlı elbisenin boyu nedir acaba
merhaba canım fuşya mı kırmızımı anlayamadım ama bir elbise var sanırım dantelli onun boyu nerde birde siyah astarlı elbisenin boyu nedir acaba
canım merhabaa yoktun ne zamandır hoşgeldin
dantelli daha doğrusu güpürlü elbise kırmızı canım kemeri de var kurdela şeklinde ben 1.70 boyundayım diz kapagımın azıcık üstünde siyah elbisede öyle yinede yarın tam boylarını ölçüp yazayım
CANIM BURDA 3.SIRADAKİ CEKETİ DEMİŞTİM.