*** 3'TLDEN BAŞLAYAN FİYATLAR YENİLER EKLENDİ 14-15. SAYFADA ***

*** NE ALIRSAN 5 TL ***
IMG_0613.JPG IMG_0614.JPG IMG_0615.JPG IMG_0616.JPG IMG_0618.JPG IMG_0619.JPG IMG_0620.JPG IMG_0621.JPG IMG_0623.JPG IMG_0626.JPG

*** NE ALIRSAN 10 TL ***

IMG_0591.JPG IMG_0624.JPG IMG_0638.JPG IMG_0656.JPG

*** NE ALIRSAN 15 TL ***

IMG_0562.JPG IMG_0564.JPG

VE ELİMDE 4 ADET ÇOCUK PANÇO VAR HİÇ KULLANILMAMIŞ SİYAH,KREM,LACİVERT VE KAHVERENGİ RENKLERİNDE SANIRIM 1-5 YAŞ ARASI OLUR BOYUN KISMININ ÖLÇÜSÜNÜ VEREBİLİRİM TANESİ 5 TL

IMG_0537.JPG IMG_0538.JPG IMG_0539.JPG IMG_0540.JPG

THE END :)

mesajımdaki gecikme için üzgünüm (evimden farklı bir yerde olduğumu söylemiştim ) ürünleri akşam ancak aldım bu sabah bordo gömleği giydim hediye için de ayrıca teşekkür ederim çok incesin Allah bol kazançlar versin
Şikayet olarak söylemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın beden kalıp farklılıklarına değinmek için söylüyorum inanmayacaksın belki ama Etiketli gömlek dar oldu şok oldum

mesajımdaki gecikme için üzgünüm (evimden farklı bir yerde olduğumu söylemiştim ) ürünleri akşam ancak aldım bu sabah bordo gömleği giydim hediye için de ayrıca teşekkür ederim çok incesin Allah bol kazançlar versin
Şikayet olarak söylemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın beden kalıp farklılıklarına değinmek için söylüyorum inanmayacaksın belki ama Etiketli gömlek dar oldu şok oldum

çok üzüldüm ya keşke ölçü falan verseydim :KK51: bidahaki sefere telefi ederim umarım o_O iyi dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim :KK60:

*** AYRILDI-AYRILDI-AYRILDI ***

IMG_0591.JPG

ÜRÜNLER 14. VE 15. SAYFADA BAKMADAN GEÇMEYİN ÇOĞU HİÇ KULLANILMADI ÇOK UYGUN FİYATA

güncel ürünler 14 ve 15. sayfada hanımlar pazartesi kargo günüm varmı bişi isteyen Hoppa

merhaba canım fuşya mı kırmızımı anlayamadım ama bir elbise var sanırım dantelli onun boyu nerde birde siyah astarlı elbisenin boyu nedir acaba

canım merhabaa yoktun ne zamandır hoşgeldin :KK36:
dantelli daha doğrusu güpürlü elbise kırmızı canım kemeri de var kurdela şeklinde ben 1.70 boyundayım diz kapagımın azıcık üstünde siyah elbisede öyle yinede yarın tam boylarını ölçüp yazayım :KK68:

canım merhabaa yoktun ne zamandır hoşgeldin :KK36:
dantelli daha doğrusu güpürlü elbise kırmızı canım kemeri de var kurdela şeklinde ben 1.70 boyundayım diz kapagımın azıcık üstünde siyah elbisede öyle yinede yarın tam boylarını ölçüp yazayım :KK68:

yok canım ölçme boyunu hatırlıyorum elden almıştım bir kere hatırlarsan :)) evler yakındı birbirine öyle hatırlıyorum elden alsam olurmu
CANIM BURDA 3.SIRADAKİ CEKETİ DEMİŞTİM.

X