*** 3'TLDEN BAŞLAYAN FİYATLAR YENİLER EKLENDİ 14-15. SAYFADA ***

mrb kotların tam ölçüleri kaç?özellikle boyları?çünkü ben 178 boyundayım kısa kalınca gıcık oluyorum :) kot cepken satıldımı??

maşallah ne boy var :) kot cepken satımadı henüz.

bende 1.70 boyundayım pantolonların bana uzunluk payı var size de kısa durmaz gibi geliyor ama yinede tam ölçerim hangisini ölçmemi istiyorsunuz ? bu konumda da pantolonlar var sayfanın linkini atayım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ciler-3-sayfaya-yeniler-eklendi.766380/page-3

dar paçalar likralı dimi ?*öyleyse hepsini :)) beni boy olarak 100 cm ve üzeri kurtarır..belleride çok bol değilse oldu bu iş :))

dar paçalar likralı dimi ?*öyleyse hepsini :)) beni boy olarak 100 cm ve üzeri kurtarır..belleride çok bol değilse oldu bu iş :))

kot olanlar likralı değil ama çok rahatlar siyah pantolon likralı dar baça belleri zaten dar boylarını ölçüp yazcam :)

diğer pantolonların boy ölçülerini yazdım bu iki pantolonunda boy ölçsünü yazayım

siyah: 103cm
kot: 100cm

5er tlcik bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…