• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3lu tarama ve doppler

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
83
Icime dert olan kurtlar dusmesine sebep olan bi konuyu paylasmak ve sormak istiyorum size.

2Li taramamizi yaptirdik. Doktorumuz sorun yok dedi. 3Lu istedi. Bugun uclu tarama testimizin sonuclarini almaya gittik. Tamam dedi hersey yolunda. Doppler ultrasona gun alın. 1 hafta sonrayada fakulteye ayrintiliya gidin dedi.
Ayrintiliyi duymustum ve ne oldugunu biliyodum ancak Doppleri duymama ragmen ne oldugunu bilmedigim icin internetten ne olduguna bakayim dedim ve sunu buldum:

"Doppler ultrason: Her gebelikte uygulanamz, bazı riskli durumların varlığında gerekebilir. Bazı damarlardaki kan akımlarıma dayanarak bebeğin iyilik hali hakkında fikir verir. Karından Yapılır. "

Burda yazan her gebelikte yapilmaz bazi riskli durumlarda gerekebilir yazisi kafami karistirdi ve icime dert oldu. 3Lu taramaya baktigimda sorun olmadigini anlayabiliyorum ama yinede icime dert oldu.

IMG_20180523_122257_852.jpg 20180523_121946-1.jpg

Benimde ikili ve üçlüde detaylıda hiçbir sorun yokken bebege giden kan akımının azaldıgı basınc oldugu tespit edildi hemde geç bir sekilde 37. Haftamda siz ihmal etmeyin doppler yaptırın farklı seyler hepsi

Sonuclariniz gayet iyi cikmis.
Panic yapmayin.
Bazi doktorlar her testi istiyor boyle garantici oluyorlar.
Drunuza guvenin yaptirin.
Ayrica gercekten minicik annesiniz ne guzel kilonuz ve yasiniz:)
Hayirli dogumlar dilerim

Sonuclariniz gayet iyi cikmis.
Panic yapmayin.
Bazi doktorlar her testi istiyor boyle garantici oluyorlar.
Drunuza guvenin yaptirin.
Ayrica gercekten minicik annesiniz ne guzel kilonuz ve yasiniz:)
Hayirli dogumlar dilerim
Bencede sanirim garanti olsun diye istedi.
Hahah tesellir ederim :KK48: 52 ile hamile kaldim suan 57.5 olmusum o_O:KK48:

Icime dert olan kurtlar dusmesine sebep olan bi konuyu paylasmak ve sormak istiyorum size.

2Li taramamizi yaptirdik. Doktorumuz sorun yok dedi. 3Lu istedi. Bugun uclu tarama testimizin sonuclarini almaya gittik. Tamam dedi hersey yolunda. Doppler ultrasona gun alın. 1 hafta sonrayada fakulteye ayrintiliya gidin dedi.
Ayrintiliyi duymustum ve ne oldugunu biliyodum ancak Doppleri duymama ragmen ne oldugunu bilmedigim icin internetten ne olduguna bakayim dedim ve sunu buldum:

"Doppler ultrason: Her gebelikte uygulanamz, bazı riskli durumların varlığında gerekebilir. Bazı damarlardaki kan akımlarıma dayanarak bebeğin iyilik hali hakkında fikir verir. Karından Yapılır. "

Burda yazan her gebelikte yapilmaz bazi riskli durumlarda gerekebilir yazisi kafami karistirdi ve icime dert oldu. 3Lu taramaya baktigimda sorun olmadigini anlayabiliyorum ama yinede icime dert oldu.

Eki Görüntüle 2149329 Eki Görüntüle 2149330
gayet memnun kaldım tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back