ilk bebeğim anne karnında 7haftalıken kalbi durmuş ve biz ölü bebekle 5hafta yaşadık kanamam da gelmediği için farketmedik..ama belim ağrıdan kopuyordu sakat gibi yrümeye başaldım resmen
dr.a gittiğimizde anladık... kürtaj olmak zorunda kaldım
2.gebeliğim çok zordu kızım doğana kadar belim ağrıdı. 2gebelimin başında 3kez başında gebeliğimden habersiz kadın doğum dr.e gittim adam bana test uygulamadan beni bilgisayarlı temografiye gönderdi bi kaç yerede gittim mr,rontgen çekildim gebeliğimi ben günüm geçmeden anladım tekrar o dr.a gitti kan testinde bebek çıktı hastane biden karıştı herkez başımda telaşe yapıyor bende anlamaya çalışırken bebeği almamız gerek dış gebelik dediler eşim bana bakıyor ben ona şaşırdık
hemen oradan uzaklaştık çınarıya gittik (osman güngör tuncay) yeni çıkmış sırf bizim için geri geldi..
bu bebeğe nasıl dış gebelik derler diye kızdı bense napcanı şaşırmıştımm
neyse kısa kesmeye çalışıyorum... bebeği sağlıklı doğdu...
kızım 19 aylıkken ben yine bilerek hamile kaldım ilk gittiğimizde 4-5haftalıktı kalbi atmaya başalmıştı
tekrar 2hafta sonra gittiğimizde kalbi yine durdu kürtaj oldum..
bu k ayında yine hamile kaldım:18:
dün alırmak zoruda kaldım 12 hatalık olması gereken bebeğimin kalbi 3hafta önce kalbi durmuştu yine tekrar KÜRTAJ oldum bıktımm wallaaaa
bende tek kardeşim arkamda anamdan babamda başkası yok kızımın benim gibi omasını istemiyorum..
biraza uzun oldu galiba..