Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyle yaparak kaslarinin kirmizi turuncu yesil gri olabilme ihmitalini de soylediler mi canim ???Merhaba ben dün kaşıma microblading yaptırdım fakat çok pişman oldum aşırı koyu ve keskin geldi ağladım kahroldum.googla girdim burada da bu dertten muzdarip olanlar olduğunu gördüm belki birine faydası olur diye konu açmak istedim.
Yapan kişi bana 3 gün su değmiycek demişti. pişman olduğumu söylediğimde yıkarsan daha çabuk çıkar zamanla da açılır dedi. ama aynı gün kabuk bağlamaya başlamıştı bir an önce kurtulmak istedim. tanıdık cildiyeciye telefon açtık ama zamanla geçer ya da lazerle gider dedi. annem aile hekimi bana bir karışım yaptı 2dk da oldukça hafifledi ve istediğim kıvama geldi kaşlarım. sizinle de paylaşmak istiyorum. 2cc suda yarım koraspin eritilecek, 1 fındık kadar %4lük expigment krem 1 - 1;5 fındık kadar bepantol krem karıştıralacak kulak çubuğuyla kaşlarınızın altını kaşıyın bununla sonra fazla beklemeden gidip yıkayın. sonra da aynada inceleyin beğenmediğiniz noktalara biraz daha uygulayabilirsiniz bunu ben öyle yaptım. anında sonuç aldım. inşallah siz de alırsınız. selamlar sevgiler.
Lutfen denemeyin , pigmentin rengi atar , kirmiziya griye yesile doner kaslariniz daha koru olurMerhabalar bugün yaptırdım ve okadar pişman oldum ki anlatamam çok iyi düşünülüp karar verilmesi lazım. Sorum şu expigment yok o olmadan koraspin ve bepantol karıştırsam aynı etkiyi verir mi?
Evet kil efekti ile 3 d kil teknigi yapiliyormicroblading şu kıl gibi tek tek çizilen şey mi yoksa kalemle boyar gibi içi tamamen mi boyalı?
soruyu tam net soramadım sanırım ama anlamışsınızdır beni, bazıları yaptırıyor tel tel kaş şeklinde hani
Ja okadar kötümü gercekten bende murat özarslana yaptirmayi düşünüyordum ne zamandir bakiyordum en dogal onun yaptigi kaşlar duruyor şuan şaşirdimKaşlarımı Murat Özarslan isimli şahısa yaptıralı 4 yıl oluyor 4 yılın her günü beddua ediyorum dolandırıcı sahtekar dövme boyasıyla yaptığı iğrenç kaşı bir Allahın kuluna çıkarttıramadım bu şekilde rezil gibi geziyorum isteyen merak eden olursa resim atabilirim haram zıkkım olsun verdiğim her kuruş birde kendisi rötuşumuda yapmamıştı parayı peşin alıp Allahtan iyiki yapmamış herkese söylüyorum her gören bu kaşlarını kim yaptı böyle diyor 4 sene ya ve kimse düzeltmek istemiyor
Merhaba ne maskesi bu acaba ?İyi ama buna ne gerek vardıki bu kadar sıkıntı yapmışsın zaten kaşı yaptığımızda kaş koyu gelirse Mşt hemen üstüne maske yapıp 20!dakika bekliyor Ve siliyoruz kaşın rengi açılıyor
Peki en zararsız şekilde yol yakınken ne yapılmalı?Lutfen denemeyin , pigmentin rengi atar , kirmiziya griye yesile doner kaslariniz daha koru olur