3cm yumurtalık kisti

ferisskara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
43
15
8
32
Kızlar 3cm çapında yumurtalık kistim olduğunu öğrendim doktorum çok önemli değil herkesde var dedi ama gebelik çalışmalarında senin için engeldir dedi. Doğum kontrol hapı önerdi ama kullanmak istemiyorum.
Başına böyle bir şey gelen var mı Çok moralim bozuldu ben bir an önce çocuğum olsun isterken ..

Sogan kürü yapabilirsin. Kistlerin atilmasinda cok etkili. Internetten ibrahim saracoglunun tarifini bul, yap ama hic aksatma.

canım benim o kist zaten gebeliğe engel.... bende tam gebelik istediğim ay ağrı ile gittiğim doktorda kistim olduğunu öğrendim 1 ay doğum kontrol hapı kullandım diğer ay zaten kist adet kanaması ile atılmış ve gebelik tedavisine başlandı.

gebelik için ilk önce ilacını kullan kist gitsin ki adet görüp yumurtlaman olsun....

Benim de kasıklarımda ağrı oluyordu ama aklıma bu denli gelmemişti.
Ama adet düzensizliğim yok.. Offf çok zor işler kendi kendine kayboluyorsa neden doğum kontrol hapı öneriyorlar

Benim de kasıklarımda ağrı oluyordu ama aklıma bu denli gelmemişti.
Ama adet düzensizliğim yok.. Offf çok zor işler kendi kendine kayboluyorsa neden doğum kontrol hapı öneriyorlar
kasık ağrısı ile kendini belli eden birr rahatsızlık kist....
adet düzensizliği ile alakası yok benimde duzenli adetim vardı. kist kendiliğinden gitmiyor doğum kontrol hapı kisti yok ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…