• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3aylık çocuklarınızın günde kaç kez altını değisiyosunuz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
175
1
96
Trabzon
bebeğim 3 aylık ve gece çok az çis yapıyo bezi az ıslak oluyor...gündüzleride çok dolu dolu değil bezi ilk aylar gece bile dısına çıkardı çisi ama simdi azaldı....günde 3 kez kakalı değilse değistim 3-4 gündür ve merak ediyorum...acaba sütüm yetmiyor mu...eyvahedigeldismile

günde 3 kez az ama yinede doktora götürüp kilo takibi yaptırsanız daha iyide anlaşılır kilo almıyorsa yetmiyo olabilir ona görede doktorunuz sizi yönlendirir peki çok ağlayıp sık emmek istiyomu aslında oda gösterir doymadığını ama endişelenmeyin doktora götürmenizde fayda var

ben sık alıyorum canım ya. oğlumun teni çok hassas korkuyorum pişik olur diye.

ben dogdu dogalıo yarım saatte bir alıyoım altını çünkü idrar yolu enfeksiyonu oluyo hemen çok tutarsam

bebeğim 2.5 aylık günde en az 8 kez altını değiştiriyorum.bebeğin doymuyor olabilir bi kilo takibi yaptır istersen.

bebeğim 2 aylık yaklaşık 7-8 defa altını değiştiriyorum..
ancak gece uyuyorsa hiç değiştirmiyorum.. kaka yapsa dahi.. uykusu bölündüğünde çok zor uyuyor çünkü.. ilk zamanlar neredeyse her emmeye kalktığımızda uyusa da değiştiriyordum.. şimdi sabaha doğru en son emmeye kalktığında uyanıyor o zaman değiştiriyorum.. sabah il değiştirmede de bepanten sürüyorum pişik kremi yerin işik olmasın die..
sevgiler..

3 aylik kizimin altini ortalama 8 kez degistiriyorum, kendisi yaptigini belli ettiginde de sayi artiyor..

ben her sabah 10 tane bez çıkarıyorum ambalajından akşama bitmiş oluyor.gece açmıyorum uyanmasın diye.

Back