Çok güzel fırsat. Gözünüz aydın. ben 5 adet gönderdim 5. gün embriyosu fakat hiçbiri sağlıklı gelmedi. Sağlıklı ise olur neden olmasın3ab ile hamilelik elde eden var mi hanimlar aranizda? Internet bilgilerine gore orta kalite deniyor ama benimkilere pgt yapildi ve bir tek bu 3ab olan saglikli geldi. Diger 5aa 5ab ve 4bb embriyolarimin hepsi genetik olarak hastalikli ciktilar trizomi ve monozomi. Umut olun bana hadi 3ab li bebisi olanlari bu basliga bekliyorum
Sizin adiniza uzuldum ama lutfen moralinizi bozmayin olur muÇok güzel fırsat. Gözünüz aydın. ben 5 adet gönderdim 5. gün embriyosu fakat hiçbiri sağlıklı gelmedi. Sağlıklı ise olur neden olmasın
Ben a'sını b'sini bilmiyorum ama çift 3. Gün embriyosuyla hamişim3ab ile hamilelik elde eden var mi hanimlar aranizda? Internet bilgilerine gore orta kalite deniyor ama benimkilere pgt yapildi ve bir tek bu 3ab olan saglikli geldi. Diger 5aa 5ab ve 4bb embriyolarimin hepsi genetik olarak hastalikli ciktilar trizomi ve monozomi. Umut olun bana hadi 3ab li bebisi olanlari bu basliga bekliyorum
Ah ne guzelBen a'sını b'sini bilmiyorum ama çift 3. Gün embriyosuyla hamişimpazartesi doğumum var, Rabbim sağlıkla sana da nasip etsin inşalah canım.
Ay hic duymamisim 1.gunu gercekten mia'sı b'si belli olmadan 1. gün transfer yapıldı bana. bebe 2 yaşında. hiç takılma o rakamlara harflere.
ileri yaşta tercih edilirmiş bu yöntem ama sanırım bir kaç tane güzel sonuç alan varmış. stres bu işin en büyük düşmanı ne kadar aklınızı boşaltırsanız o kadar sağlıklı ilerlerAy hic duymamisim 1.gunu gercekten mine guzel buyutmussunuz bile darisi basima cok tedirginim inanin
Cok iyiymis sonuca bakmak lazimileri yaşta tercih edilirmiş bu yöntem ama sanırım bir kaç tane güzel sonuç alan varmış. stres bu işin en büyük düşmanı ne kadar aklınızı boşaltırsanız o kadar sağlıklı ilerler
Ay nasil sevindim20 Nisanda 3aa ve 3ab çift embriyo transfer edildi, biri şu anda 36 haftalık kızım ❤ pgt yapılmamıştı üstelik. Güzel enerji gönderiyorum size, gönlünüzce olsun her şey :)
Ben 40 eşim 47 yaşındaSizin adiniza uzuldum ama lutfen moralinizi bozmayin olur muumarim bir sonrakinde birdenfazla saglikli embriyolariniz olusur siz hangi sebeple pgt baktirmistiniz sorabilir miyim?
Olana dek sansimizi deneyecegiz, pes etmek yokBen 40 eşim 47 yaşında
3ab ile hamilelik elde eden var mi hanimlar aranizda? Internet bilgilerine gore orta kalite deniyor ama benimkilere pgt yapildi ve bir tek bu 3ab olan saglikli geldi. Diger 5aa 5ab ve 4bb embriyolarimin hepsi genetik olarak hastalikli ciktilar trizomi ve monozomi. Umut olun bana hadi 3ab li bebisi olanlari bu basliga bekliyorum