3ab embriyo transferi ile gebe kalanlar

simlumina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
33
16
31
3ab ile hamilelik elde eden var mi hanimlar aranizda? Internet bilgilerine gore orta kalite deniyor ama benimkilere pgt yapildi ve bir tek bu 3ab olan saglikli geldi. Diger 5aa 5ab ve 4bb embriyolarimin hepsi genetik olarak hastalikli ciktilar trizomi ve monozomi. Umut olun bana hadi 3ab li bebisi olanlari bu basliga bekliyorum

Çok güzel fırsat. Gözünüz aydın. ben 5 adet gönderdim 5. gün embriyosu fakat hiçbiri sağlıklı gelmedi. Sağlıklı ise olur neden olmasın

Çok güzel fırsat. Gözünüz aydın. ben 5 adet gönderdim 5. gün embriyosu fakat hiçbiri sağlıklı gelmedi. Sağlıklı ise olur neden olmasın
Sizin adiniza uzuldum ama lutfen moralinizi bozmayin olur mu umarim bir sonrakinde birdenfazla saglikli embriyolariniz olusur siz hangi sebeple pgt baktirmistiniz sorabilir miyim?

Ben a'sını b'sini bilmiyorum ama çift 3. Gün embriyosuyla hamişim pazartesi doğumum var, Rabbim sağlıkla sana da nasip etsin inşalah canım.

Ben a'sını b'sini bilmiyorum ama çift 3. Gün embriyosuyla hamişim pazartesi doğumum var, Rabbim sağlıkla sana da nasip etsin inşalah canım.
Ah ne guzel allah saglikla buyutmenizi nasip etsin size de. Harika bir dogum olsun siz de o da saglikli olsun darisi basima insallah. Hamilelerin duasi kabul olurmus, allah razi olsun

Ay hic duymamisim 1.gunu gercekten mi ne guzel buyutmussunuz bile darisi basima cok tedirginim inanin
ileri yaşta tercih edilirmiş bu yöntem ama sanırım bir kaç tane güzel sonuç alan varmış. stres bu işin en büyük düşmanı ne kadar aklınızı boşaltırsanız o kadar sağlıklı ilerler

Cok iyiymis sonuca bakmak lazim inanin olabildigince pozitif kalmaya calisiyorum hep mesgul olacak isler buluyorum kendime. Tek dusunduren elimde bir tanecik embriyom olmasi. Yoksa hooop basa donecek hersey

20 Nisanda 3aa ve 3ab çift embriyo transfer edildi, biri şu anda 36 haftalık kızım ❤ pgt yapılmamıştı üstelik. Güzel enerji gönderiyorum size, gönlünüzce olsun her şey :)

20 Nisanda 3aa ve 3ab çift embriyo transfer edildi, biri şu anda 36 haftalık kızım ❤ pgt yapılmamıştı üstelik. Güzel enerji gönderiyorum size, gönlünüzce olsun her şey :)
Ay nasil sevindim cok az kalmis saglikla bir an evvel kavusun dilerim darisi benim ve tum dileyenlerin basina.cok tesekkur ederim desteginiz icin. Umarim benim de evladim bu 3ab embriyom olarak dunyaya gelir

Ben 40 eşim 47 yaşında
Olana dek sansimizi deneyecegiz, pes etmek yok aksam actigim diger konuda bir arkadas yengesinin 45 yasinda kazara dogal yolla hamile kalmasindan soz etmisti umut hepimiz icin hep var sanirim sadece arada unutuyoruz bunu ilk denemeniz miydi sizin de benim gibi

Merhabalar öncelikle rabbim gönlünüzdekini hayatınızıa hayırlı kılsın. Rabbim hayırlı sağlıklı cocuklar hapimize nasip etsin. Benimde 2 tane 5 aa pgt yapıldı olumsuz cıktı. Geriye sadece 3aa ve 3ab kaldı dr kullanmak istemedi bile ama ben denemek istedim. Rabbim ol derse olur ki çift yumurta ikizlerine hamile kaldim. Malesef birinin gelişimi durdu tek gebelikle devam ediyorum. Şuan 17 haftalık hamileyim. İnşallah rabbim hepimizin yolunu kolaylaştırır ve bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin belki sizede umut olur diye yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…