- 15 Ekim 2020
- 127
- 150
- 53
- 34
- Konu Sahibi deniz mavisi1
Yaaa cok sevindim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nas
Amin çok teşekkür ederimYaaa cok sevindim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin![]()

İsteyen herkese nasip olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa cok sevindim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nas
Amin çok teşekkür ederimYaaa cok sevindim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin![]()
cem beyle yakın zamanda görüşmem var, kendisinden memnun kaldınız mı? yaklaşımı vs nasıldı?Benimde ahm 0.20 idi sanırım şuan benim de yaşım 36 doktorum da Cem fıçıcıoğlu
Merhaba cem fıçıcıoğlu nu öneriyor musunuz nasıl bir DrBenimde ahm 0.20 idi sanırım şuan benim de yaşım 36 doktorum da Cem fıçıcıoğlu
Peki acaba 3aa kaliteye pgt yapılamaz mı? Onları neden göndermediniz? Şimdi ben de 3aa var da pgt düşünüyorum onaSlm kızlar. 5 kez tup bebek denememiz oldu. Sadece bir kez pozıtıf oldu cok şükür bir oglum var. Simdi tekar denicez 6yumurta toplandı. 4tanesi beşinci güne ulasti. İki tane 5aa 2 tame 3aa kalitede. En iyileri genetiğe yolladık malsef negatif. Bizde 2tane kalan 3aa yumurtaları transfer yapılacak. Ama dk yapmayalım. Baştan baslıyalım deyince bir umutsuzlaştı. Benim gibi 3aa embiriyosu olup tutan var mı acaba
Camım benimde 3aa var son kalanlar iki tane doktoruma sordum pgt için çözülünce tekrar donunca vs kalitesi bozulur olmaz dedi ben transfer ettireceğim yapay zeka 65 şans verdi nasip artıkPeki acaba 3aa kaliteye pgt yapılamaz mı? Onları neden göndermediniz? Şimdi ben de 3aa var da pgt düşünüyorum ona![]()