3ab beşinci gün embriyosu şimdi beş yaşında. Nasibinde varsa her türlü Allah veriyor yeterki ol desin.5 gün 3aa kalitesinde ve 2aa kalitesinde 2 embriyo transferim oldu?3aa yada 2 aa kalitesi de hamile kalan var mı?
8. Gündeyim hiç bir belirtim yok okuduklarıma göre lekelenme oluyormuş bende olmadı
Ne güzel3ab beşinci gün embriyosu şimdi beş yaşında. Nasibinde varsa her türlü Allah veriyor yeterki ol desin.
Benim de 5. Gün embriyosundu tam bilmiyorum cinsini ama orta kaliteydi hiç lekelenmem olmadı test sonucuna kadar şu an 14. Haftadayım
Darısı başına en kısa zamanda hayırlısı ile inşallahtebrik ederim
Test yapsanıza varsa silik çıkar benceb
Sonucunuz ne oldu aynı durumdayım 29aralikta transfer oldum5 gün 3aa kalitesinde ve 2aa kalitesinde 2 embriyo transferim oldu?3aa yada 2 aa kalitesi de hamile kalan var mı?
8. Gündeyim hiç bir belirtim yok okuduklarıma göre lekelenme oluyormuş bende olmadı
Maalesef olmadı umarım sizin olur benim yaş 43 yaşında etkisi varSonucunuz ne oldu aynı durumdayım 29aralikta transfer oldum
Üzüldüm tabiki umarım hayırlısı olur aşırı heyecanliyimMaalesef olmadı umarım sizin olur benim yaş 43 yaşında etkisi var
İnşallah olur yeni yıl size bir bebek versin inşallahÜzüldüm tabiki umarım hayırlısı olur aşırı heyecanliyim
Amin teşekkür ederim rabbim isteyen herkeze versinİnşallah olur yeni yıl size bir bebek versin inşallah
Doktorunuz kim memnunmuydunuz ?Üzüldüm tabiki umarım hayırlısı olur aşırı heyecanliyim
3bb ile kaldım5 gün 3aa kalitesinde ve 2aa kalitesinde 2 embriyo transferim oldu?3aa yada 2 aa kalitesi de hamile kalan var mı?
Ben kayserideyim acibadem mustada taş çok memnunumDoktorunuz kim memnunmuydunuz ?