3aa 5. Gün embriyosu olup tutan var mı

Siz su an transfer oldunuzmu olucakmisiniz
1.yi oldum 4aa olmadı şimdi dondurulmuş 3aa geride var dondurulmuş onu olmadım daha yeni negatif oldu daha adet bile olmadım ama sizin dediğiniz mantıklı geldi bana adetten sonra gün alıp rahim filmi çekilcem doktoru beklemicem diğer yumurtayı da riske edemem eğer onla ilgiliyse

Heh cok isabetli olur benim doktorum riske atmak istemedi ben ilk rahim duzeltmeyi kendi doktorumda degil daha uygun fiyatli diye burda biyerde oldum ozel hastane erson aksu fenomen doktor gormussunuzdur.... rahmim duzelmemis hsgde cikti doktorum duzelmemis dedi kabul etmedi ama erson bey ole israr etti ben yaptim dahada acarsam rahmi deler çıkarım falan diyince biz transfer istedik... ama rahim hsgde belliydi hic duzelmemisti erson bey dedi ki cektirdigin yerden dolayi oyle gorukmus embriyo ziyan oldu yani..

Riske atma senin embriyon 3aa mış benimki 3bb idi cok şükür 14 sene sonra bunca tedavide tutundu seninkide olur neden olmasin olacagina inan ama isini garantiye alarak ilerle canim rahmin duzeltilmis ciksa bile yaa bosuna cektirmisim hsg deme.. nasip gercekten son hsg cektirdigimde fulya acik emarda cektirdim cok konforluydu ceken doktor bey dedi ki solemesen histereskopi oldugunu anlamazdim cok muntazam yapilmis rahmin dedi bu oyle bi mutluluk kii anlatamam sana.

Ben de yine doktorumun olduğu hastaneyi aradım bugün fiyat aldım 7 bin TL dediler 200 bine yakın harcadık zaten Bi 7 bin için kafamda şüphe oluşturmam doktor demese de kendim çektircem kafama takıldı Bi kere

Ben de yine doktorumun olduğu hastaneyi aradım bugün fiyat aldım 7 bin TL dediler 200 bine yakın harcadık zaten Bi 7 bin için kafamda şüphe oluşturmam doktor demese de kendim çektircem kafama takıldı Bi kere
Ney 7 binmiş ?

benımde 3. denemem. 2 side kımyasaldı. Sımdı ıkı tane 3aa ve 3bb var umutsuzum çok. ıyı geldı mesajınız
Biliyorum canım ekimde birlikteydik 3bbler benim gözümde her zaman çok değerli ve çok kaliteli asla umudunu kaybetme ben önce Rabbime sonra bebeklerine güveniyorum sıkı sıkı tutunacaklar inşallah

Biliyorum canım ekimde birlikteydik 3bbler benim gözümde her zaman çok değerli ve çok kaliteli asla umudunu kaybetme ben önce Rabbime sonra bebeklerine güveniyorum sıkı sıkı tutunacaklar inşallah
İnş canım çok teşekkür ederim İnş güzel haberleride paylaştığım günler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…