- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 23
- 42
- Konu Sahibi Kardelencicegimm
-
Ablam 39 yasinda 5-6aylik evliyken dogal yolla hamile kaldi..cok sukur saglikla da doğumunu yapti..neden olmasn ki?! Hakkinizda hayrlisi olsn insallahMerhaba hanimlar. 39 yaşındayım. 2 aylik evliyim. Bebek istiyoruz ama geç mi sizce. Ya gebe kalamazsam diye endişeliyim açıkçası. Bu ay denedik. Adetime 6 gün var. Test yaptim simdilik bisey yok. 3-5 gun sonra yine test yapicam. Yorumlarinizi yazar misiniz?
Evet. Hatta hemen bu ay adet olursam ucuncu gunde gitmeyi dusunuyorum. Hormonlarima baktiracamBır kac ay beklersiniz olmazsa doktora gidersiniz vakıt kaybetmeden.
39 neden gec olsun ki?
Amin insallahAblam 39 yasinda 5-6aylik evliyken dogal yolla hamile kaldi..cok sukur saglikla da doğumunu yapti..neden olmasn ki?! Hakkinizda hayrlisi olsn insallah
En dogrusu.Evet. Hatta hemen bu ay adet olursam ucuncu gunde gitmeyi dusunuyorum. Hormonlarima baktiracam
Evet hemen yaptiricazUltrason muayenesinde yumurta görüldüğü sürece umut hep vardır. Ama siz en kısa sürede hormonlarınıza baktırın. Muayene olun. Özellikle amh bakılsın. Ve eşiniz de sperm testi yaptırsın.
Bende 35yasindayim reglinin ucuncu gun yapilan testleri yaptirdim iyi dedi drMerhaba hanimlar. 39 yaşındayım. 2 aylik evliyim. Bebek istiyoruz ama geç mi sizce. Ya gebe kalamazsam diye endişeliyim açıkçası. Bu ay denedik. Adetime 6 gün var. Test yaptim simdilik bisey yok. 3-5 gun sonra yine test yapicam. Yorumlarinizi yazar misiniz?
6 ay bekleyecek kadar zamanimin olmadigini dusunuyorum. Bu yaslarda beklemek luks. Yani hemen kontrol olup ona gore hareket etmek bence de mantikli.Bende 35yasindayim reglinin ucuncu gun yapilan testleri yaptirdim iyi dedi drnormalde 35 ve sonrasinda 6ay deneyip gidiliyor dr ama sizde benim gibi beklemeden yaptirabilirsiniz sorun yoksa deneyebilrsiniz bir kac ay ama zaten imkanlarinizi bilmiyorum ama ozel hemende yapiyor asilama bana dedi denemek istemedim ben, bide esime felan baktirmadan sacma geldi bana bazi ozller birqzda para tuzagi olabiliyo(ist mdpl) bunu diyen
Merhaba Canım, Ben de 39 yaşındayım ve 4 aylık evliyim. Öncelikle Hiç geç kaldım diye düşünme, ben evlenmeden 1 hafta önce doktora gittim evlendiğim günden beri korunmuyorum bu arada. Amh 0.59 Fsh 10.73 diğer değerlerim iyi (şeker, tiroid,prolaktin,lh hepsi olması gerektiği gibi) Amh düşük ve fsh yüksek bende ama yumurtam var çocuk olmasına engel değil bir arkadaşım 0.03 amh ile doğal yoldan hamile kaldı. ilk 2 ay çok stres yaptım hamile kalmak için ama şu an sadece olacağına inanıp bekliyorum. Eğer olmazsa yaza doğru (en azından vaka sayıları azalınca) aşılama tüp bebek gibi şansımı denemeyi düşünüyorum. o zamana kadar bol sebze meyve polen bal sağlıklı kuruyemişlerle kendimi keçiboynuzu özü ile de eşimi besliyorum:)Merhaba hanimlar. 39 yaşındayım. 2 aylik evliyim. Bebek istiyoruz ama geç mi sizce. Ya gebe kalamazsam diye endişeliyim açıkçası. Bu ay denedik. Adetime 6 gün var. Test yaptim simdilik bisey yok. 3-5 gun sonra yine test yapicam. Yorumlarinizi yazar misiniz?
Bende 39 yaşındayım tedaviye başladım Allah'ın izniyle insallah olacakMerhaba Canım, Ben de 39 yaşındayım ve 4 aylık evliyim. Öncelikle Hiç geç kaldım diye düşünme, ben evlenmeden 1 hafta önce doktora gittim evlendiğim günden beri korunmuyorum bu arada. Amh 0.59 Fsh 10.73 diğer değerlerim iyi (şeker, tiroid,prolaktin,lh hepsi olması gerektiği gibi) Amh düşük ve fsh yüksek bende ama yumurtam var çocuk olmasına engel değil bir arkadaşım 0.03 amh ile doğal yoldan hamile kaldı. ilk 2 ay çok stres yaptım hamile kalmak için ama şu an sadece olacağına inanıp bekliyorum. Eğer olmazsa yaza doğru (en azından vaka sayıları azalınca) aşılama tüp bebek gibi şansımı denemeyi düşünüyorum. o zamana kadar bol sebze meyve polen bal sağlıklı kuruyemişlerle kendimi keçiboynuzu özü ile de eşimi besliyorum:)
Tesekkur ederim. Insallah Allah sana da saglikli bir bebek nasip eder. Ben de simdiden keciboynuzu pekmezi, corekotlu balli macun olaylarina basladim.Merhaba Canım, Ben de 39 yaşındayım ve 4 aylık evliyim. Öncelikle Hiç geç kaldım diye düşünme, ben evlenmeden 1 hafta önce doktora gittim evlendiğim günden beri korunmuyorum bu arada. Amh 0.59 Fsh 10.73 diğer değerlerim iyi (şeker, tiroid,prolaktin,lh hepsi olması gerektiği gibi) Amh düşük ve fsh yüksek bende ama yumurtam var çocuk olmasına engel değil bir arkadaşım 0.03 amh ile doğal yoldan hamile kaldı. ilk 2 ay çok stres yaptım hamile kalmak için ama şu an sadece olacağına inanıp bekliyorum. Eğer olmazsa yaza doğru (en azından vaka sayıları azalınca) aşılama tüp bebek gibi şansımı denemeyi düşünüyorum. o zamana kadar bol sebze meyve polen bal sağlıklı kuruyemişlerle kendimi keçiboynuzu özü ile de eşimi besliyorum:)
Merhaba Canım, Ben de 39 yaşındayım ve 4 aylık evliyim. Öncelikle Hiç geç kaldım diye düşünme, ben evlenmeden 1 hafta önce doktora gittim evlendiğim günden beri korunmuyorum bu arada. Amh 0.59 Fsh 10.73 diğer değerlerim iyi (şeker, tiroid,prolaktin,lh hepsi olması gerektiği gibi) Amh düşük ve fsh yüksek bende ama yumurtam var çocuk olmasına engel değil bir arkadaşım 0.03 amh ile doğal yoldan hamile kaldı. ilk 2 ay çok stres yaptım hamile kalmak için ama şu an sadece olacağına inanıp bekliyorum. Eğer olmazsa yaza doğru (en azından vaka sayıları azalınca) aşılama tüp bebek gibi şansımı denemeyi düşünüyorum. o zamana kadar bol sebze meyve polen bal sağlıklı kuruyemişlerle kendimi keçiboynuzu özü ile de eşimi besliyorum:)
Benim adetim az olduğu için fsh hormon testlerimi doktor 2. günde verebilirsin demişti o zaman verdim bilgin olsun cnm. İnşallah güzel haberler alırsın amh herhangi bi dönemde yaptırabiliyor. fiyatı biraz yüksek özelde devlet yapıyor mu bilmiyorum ama amh sonucuna çok takılma olmayacak diye düşünme ben de bal çörek otu tarçın yiyorum bu ay başladım. İnşallah doğru zamanda bulacak bebeğimiz biziTesekkur ederim. Insallah Allah sana da saglikli bir bebek nasip eder. Ben de simdiden keciboynuzu pekmezi, corekotlu balli macun olaylarina basladim.Biraz endiseliyim olur mu olmaz mi amabu ay adetimin 3. Gununde ben de esimde kontrole gidecegiz. Allah isteyen herkese versin insallah
Bunu ogrendigim iyi oldu. Cunku benim de adet miktari az. Bir de bilirsin adet baslarken once lekelenme olur. O gunu mu 1. Gun saymaliyim acaba? Bu konuda kafam.karisik. Yoksa tam anlamiyla kanama oldugu gun mu 1. Gun sayiliyor?Benim adetim az olduğu için fsh hormon testlerimi doktor 2. günde verebilirsin demişti o zaman verdim bilgin olsun cnm. İnşallah güzel haberler alırsın amh herhangi bi dönemde yaptırabiliyor. fiyatı biraz yüksek özelde devlet yapıyor mu bilmiyorum ama amh sonucuna çok takılma olmayacak diye düşünme ben de bal çörek otu tarçın yiyorum bu ay başladım. İnşallah doğru zamanda bulacak bebeğimiz bizi
Benim ilk gün lekem oluyor 2. gün sökülüyor 3 leke kan arası az 4-5 leke ilk leke olan günü 1. gün sayıyorum devamı geliyor çünkü hiç kesilmiyor.Bunu ogrendigim iyi oldu. Cunku benim de adet miktari az. Bir de bilirsin adet baslarken once lekelenme olur. O gunu mu 1. Gun saymaliyim acaba? Bu konuda kafam.karisik. Yoksa tam anlamiyla kanama oldugu gun mu 1. Gun sayiliyor?
Hamileymissin cok sevindim. Saglikla dogsun insallah.Benim ilk gün lekem oluyor 2. gün sökülüyor 3 leke kan arası az 4-5 leke ilk leke olan günü 1. gün sayıyorum devamı geliyor çünkü hiç kesilmiyor.
Amin kuzum dusuk tehlikem var aslinda dis gebelik de olabilir su an saglikli gorunmuyor ama en azindan yasimiz kabusumuz olmasin Rabbim ol diyince saglikli da olacak insallahHamileymissin cok sevindim. Saglikla dogsun insallah.
Doğal mı hamile kaldınız acaba, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniAmin kuzum dusuk tehlikem var aslinda dis gebelik de olabilir su an saglikli gorunmuyor ama en azindan yasimiz kabusumuz olmasin Rabbim ol diyince saglikli da olacak insallahSende saglikli sihhatli kucagina al en kisa zamanda insallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?