39 yaşındayım 4 kez tüp bebek denemesi yaptım

• Konu Sahibi Konu Sahibi tolu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
27
0
86
Kocaeli
Doktor bey ben 39 yaşındayım 4 kez tüp bebek denemesi yaptım hepsi sonuçsuz kaldı doktorların söylediğine göre yumurta rezervim azalmaya başlamış ve yumurta kalitemde düşmüş en son tedavimde 3 yumurta geldi bunlardan 2 tanesi dölendi ve onlarda transfer yapıldı tabi sonuç negatif

yumurta kalitesini artırmak için yapılacak herhangi birşey yok mu?
daha fazla dölenen embriyo olması için ne yapılabilinir?

cevabınız için şimdiden çok teşekürler

iyi aksamlar
yumurta kalitesini artırmak için yapılacak kişiye ozel bircok sey var bunları size yapılacak birtakım testlerden sonra karar verilebilir embryolar icinse sayıyı artırmak sizin taşınız için zor olabilir ancak sizi gormeden gercek potasiyelinizin ne olduguna karar vermek kolay degil bazen basit bir protokol degisimiyle sayı artırılabilir. daha fazla embryoya bir başka yol ise birkaç kez yumurtanız toplanıp havuz yapılıp size ayrı bir seansta transfer edilebilir ayrıca rahminizde neden tutunmadıgının da incelenmesi gerekebilir. genetik herhangi bir sorun olabilir sozun kısası tamamen bir incelemeden gecip size uygun bir tedavi şemasının olusturulması gerekiyor soracagınız detaylı bir sey olusa tlf 05332806460 sevgiler

cevabınız için çok teşekür ederim sizinle en kısa zamanda görüşmeye geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…