39 no ya UYUMLU 6ÇİFT AYAKKABI SADECE 100LİRA!!& takas yoktur ihtiyactan

güzelmiş fiyatta bi indirm yapabilirmisiniz.birde benim bilekler biraz kalın.kemeri sıkar mı diye düşündüm.sizin bilekler kaç cm mezura varsa ölçebilir misiniz.

cnm inanki son fıyat,20den düsürmüstm zaten.öbür trlü satmama degmıcek.fotoda gördgn gbi benmde bileklerm ınce sayılmaz:) gnede ölctm icin raht etsin 25 cm .ayrıca dhada kalınsa bıle bılek tarfnda delik var bi genisten takarsın gene olur yani.

benimde bilekler 25 olur o zaman.20 den düşürmüştüm yazmışsınız.ama 20 yazıyor zaten fiyat düşürmemeşsiniz.15 olursa alayım.tamam derseniz özelden görüşelim ödemeyi

benimde bilekler 25 olur o zaman.20 den düşürmüştüm yazmışsınız.ama 20 yazıyor zaten fiyat düşürmemeşsiniz.15 olursa alayım.tamam derseniz özelden görüşelim ödemeyi

ya cnm yanlıs anlasılma oldu sanrm.listedeki fiyatlar son zaten.25ten düsürdüm,20demişim.trafik oldu biraz aklım gitti. yıpranmıs ürünlerı bu fıyata veriyolar .benmkiler ise temiz,sorunsuz.20tl fiyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…