Eki Görüntüle 979840 gri krem arası füme gibi oluyo sanrm topuklu 40no,ama 39no ken giyiyodum.15tl
Eki Görüntüle 979843 kırmızı, pullu babet hiç giyilmedi( 39 no )10tl
Eki Görüntüle 979844 tam yazlık havası.sandaletler (39 no )10tl
Eki Görüntüle 979845 kalın kemerli bilekten babet cok hoş 1-2sefr giymişimdr (39 no)20 tl
Eki Görüntüle 979847 bebiş oldugundan bu kadr topuklu giyemiyorum artk.cok severek almıştım( 38no)25 tl
Eki Görüntüle 979848 mavi gri geçişli pul sıralı hoş babet ,giyilmedi sayılr evde duruyodu(39 no) 15tl
Eki Görüntüle 979849 bakır laCİvert uyumu yeni sayılr 15 tl
Eki Görüntüle 979850 tatlı mavi beyaz,uzun kullanmak ıcın yedek sapı var 10tl bikac yerınde siyah leke war sürtülmüş gibi.ama cok bellı olmuyo
Eki Görüntüle 979851 krem .üst tarafı rugan 10 tl
Siyah 38 no olan topugu kac cm.bendecok topuklu giyemiyorum.alcak topuklu siyah bir ayajkabi bakiyorum.baska fotosunu atabilir misiniz.topuk daha iyi gorunen.burde topugun kac cm oldugunu olcebilir misinuz
Kırmızı babet pullu mu, zımbali mi net secemedim burda.defosu yok degil mi birde
öyle abartılı bi topugu yok zaten cnm.yürünmesi cok rahattı ama işte bebiş olunca rahatsz oldum .topuk ölcüsü 10cm.ama cok tarz bi ayakkabıdır.bu sekldekı ayakkabılar pıyasada dha yuksek fıyatları.hicbi sorunuda yok
pul sıralı ayakkabının rengi lacivertmidir
Eki Görüntüle 981410 topugu bu cnm.topuklu seviyosan bu tarz ayakkabıyı kacırma.
topuğu yüksekmiş benim için.birde kalın kemerli babeti beğendim.rengi siyah mı? ama 39muş.
evet cnm siyah.1-2sefer giydm tertemız sorunsuz beklıyo dolapta.yok cnm 38no o,yanlıs yazmısımdr
kızlar hadı begenin anlasalım makul fiyata.
kemeri takılınca ayakta nasıl duruyor foto ekleyebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?