39 no ya UYUMLU 6ÇİFT AYAKKABI SADECE 100LİRA!!& takas yoktur ihtiyactan

Uraslaben

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
292
4
16
34
İzmir
gri krem arası füme gibi oluyo sanrm topuklu 40no,ama 39no ken giyiyodum.15tl

kırmızı, pullu babet hiç giyilmedi( 39 no )10tl

tam yazlık havası.sandaletler (39 no )10tl

kalın kemerli bilekten babet cok hoş 1-2sefr giymişimdr (39 no)20 tl

bebiş oldugundan bu kadr topuklu giyemiyorum artk.cok severek almıştım( 38no)25 tl

mavi gri geçişli pul sıralı hoş babet ,giyilmedi sayılr evde duruyodu(39 no) 15tl

bakır laCİvert uyumu yeni sayılr 15 tl

tatlı mavi beyaz,uzun kullanmak ıcın yedek sapı var 10tl bikac yerınde siyah leke war sürtülmüş gibi.ama cok bellı olmuyo

krem .üst tarafı rugan 10 tl

Son düzenleyen: Moderatör:

Siyah 38 no olan topugu kac cm.bendecok topuklu giyemiyorum.alcak topuklu siyah bir ayajkabi bakiyorum.baska fotosunu atabilir misiniz.topuk daha iyi gorunen.burde topugun kac cm oldugunu olcebilir misinuz

Siyah 38 no olan topugu kac cm.bendecok topuklu giyemiyorum.alcak topuklu siyah bir ayajkabi bakiyorum.baska fotosunu atabilir misiniz.topuk daha iyi gorunen.burde topugun kac cm oldugunu olcebilir misinuz

öyle abartılı bi topugu yok zaten cnm.yürünmesi cok rahattı ama işte bebiş olunca rahatsz oldum .topuk ölcüsü 10cm.ama cok tarz bi ayakkabıdır.bu sekldekı ayakkabılar pıyasada dha yuksek fıyatları.hicbi sorunuda yok

erbil süel marka 39no az topuklu bilekten tokalı hoş bi ayakkabı taba rengıne yakın. 20tl

erbil süel marka 39 no az topuklu süet ve rugan bi arada,siyah klasik dışı bi model.25tl

ikisini alana indirim yaparm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…