How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

39 no ya UYUMLU 6ÇİFT AYAKKABI SADECE 100LİRA!!& takas yoktur ihtiyactan

Uraslaben

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
292
4
16
34
İzmir
$1.jpg gri krem arası füme gibi oluyo sanrm topuklu 40no,ama 39no ken giyiyodum.15tl

$2.jpg kırmızı, pullu babet hiç giyilmedi( 39 no )10tl

$3.jpg tam yazlık havası.sandaletler (39 no )10tl

$4.jpg kalın kemerli bilekten babet cok hoş 1-2sefr giymişimdr (39 no)20 tl

$Yeni Resim.jpg bebiş oldugundan bu kadr topuklu giyemiyorum artk.cok severek almıştım( 38no)25 tl

$a.jpg mavi gri geçişli pul sıralı hoş babet ,giyilmedi sayılr evde duruyodu(39 no) 15tl

$b.jpg bakır laCİvert uyumu yeni sayılr 15 tl

$c.jpg tatlı mavi beyaz,uzun kullanmak ıcın yedek sapı var 10tl bikac yerınde siyah leke war sürtülmüş gibi.ama cok bellı olmuyo

$d.jpg krem .üst tarafı rugan 10 tl

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 979840 gri krem arası füme gibi oluyo sanrm topuklu 40no,ama 39no ken giyiyodum.15tl

Eki Görüntüle 979843 kırmızı, pullu babet hiç giyilmedi( 39 no )10tl

Eki Görüntüle 979844 tam yazlık havası.sandaletler (39 no )10tl

Eki Görüntüle 979845 kalın kemerli bilekten babet cok hoş 1-2sefr giymişimdr (39 no)20 tl

Eki Görüntüle 979847 bebiş oldugundan bu kadr topuklu giyemiyorum artk.cok severek almıştım( 38no)25 tl

Eki Görüntüle 979848 mavi gri geçişli pul sıralı hoş babet ,giyilmedi sayılr evde duruyodu(39 no) 15tl

Eki Görüntüle 979849 bakır laCİvert uyumu yeni sayılr 15 tl

Eki Görüntüle 979850 tatlı mavi beyaz,uzun kullanmak ıcın yedek sapı var 10tl bikac yerınde siyah leke war sürtülmüş gibi.ama cok bellı olmuyo

Eki Görüntüle 979851 krem .üst tarafı rugan 10 tl

Siyah 38 no olan topugu kac cm.bendecok topuklu giyemiyorum.alcak topuklu siyah bir ayajkabi bakiyorum.baska fotosunu atabilir misiniz.topuk daha iyi gorunen.burde topugun kac cm oldugunu olcebilir misinuz

Siyah 38 no olan topugu kac cm.bendecok topuklu giyemiyorum.alcak topuklu siyah bir ayajkabi bakiyorum.baska fotosunu atabilir misiniz.topuk daha iyi gorunen.burde topugun kac cm oldugunu olcebilir misinuz

öyle abartılı bi topugu yok zaten cnm.yürünmesi cok rahattı ama işte bebiş olunca rahatsz oldum .topuk ölcüsü 10cm.ama cok tarz bi ayakkabıdır.bu sekldekı ayakkabılar pıyasada dha yuksek fıyatları.hicbi sorunuda yok

$Yeni Resim.jpg erbil süel marka 39no az topuklu bilekten tokalı hoş bi ayakkabı taba rengıne yakın. 20tl

$1.jpg erbil süel marka 39 no az topuklu süet ve rugan bi arada,siyah klasik dışı bi model.25tl

ikisini alana indirim yaparm

Back