Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 39 haftalık gebeyim kanamam gelmişti hemen acile gittim 2 cm açılmam varmış o kan nişanın dedi düzensiz sancıların var şu anda sancıların sıklanınca gel yatış yapalım dedi 2 cm açılma ile doğum ne zaman başlayabilir acaba
Ilk dogumda acilma cok hizli ilermeliyo ama kisiden kisiye degisebilirdi Benim ilkde aksam 7 gibi 2 cm ile girdim sabah 5de dogum oldu Gelinimizin ilki gece 3de 4 cm ile girdi 10da dogum oldu
Inanmicaksiniz ama bazi kadinlar gunlerce 2 cm ile dolasabiliyo demisti doktorum bana
Arkadaşlar 39 haftalık gebeyim kanamam gelmişti hemen acile gittim 2 cm açılmam varmış o kan nişanın dedi düzensiz sancıların var şu anda sancıların sıklanınca gel yatış yapalım dedi 2 cm açılma ile doğum ne zaman başlayabilir acaba
Hic belli olmaz. Benim persembe gunu 2 cm aciklik vardi. Ama sancim yoktu. Cuma nişan parcasi geldi ve sancilarim basladi. Pazar kontrolde 4 cm acikligim vardi eve yolladilar sıklasinca gel diye. 10 dk bir oluyodu ama asla daha aza dusmedi. Sali gunune kadar ayni devam etti ve sali gunu 5 cm acilma oldu. Ayni gun dogum yaptim doktor suyumu patlatti. Patlatmasa daha uzar miydi bilmiyorum. 5 gune anca dogurdum