39. Haftada vajinadan hava çıkması

Bidamlaa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
102
61
13
22
Merhaba 39+5 teyim ilk gebelik olduğundan pek fazla bir şey bilmiyorum
Kasık ağrılarım batma hissi çok oluyor 3 gün önce nst de düzensiz sancı görüldü artı vajinadan hava çıkıyor
normal mi doğum bu hafta olur mu sizce?????

Ben de şuan 28 haftadayım bende de hava çıkıyor normal bakıyorum

Cinsel iliski sırasında da olabilen normal bir durum, bazen gazimiz bagirsaklarda degil organlarin arasinda olabiliyor, boyle durumlarda vajinadan hava cikisi olabilir.

Gebeliginizle alakasi yok, her ikinize de kolay ve saglikli dogumlar dilerim, guzel günlerde anali babali buyutmek nasip olsun

Bende 38.haftadayim. Bu durumu bir suredir yasiyorum. Ancak ben sadece bebegin hareket ettigi, baski yaptigi bazi zamanlarda hissediyorum.

Âmin güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Âmin güzel yorumunuz için teşekkür ederim
Bende 38.haftadayim. Bu durumu bir suredir yasiyorum. Ancak ben sadece bebegin hareket ettigi, baski yaptigi bazi zamanlarda hissediyorum.
Hemen hemen yakınız sizinle ilk doğum heyecanı var üstümde en ufak şeyi merak eder oldum

doğuma bi hafta falan kala bende de olmaya başlamıştı bebek hareket ettiğinde sanki aşağıya hava üfleniyor gibi oluyordu doğumun habercisi midir bilmem ama dediğim gibi bende bu başladıktan bi hafta sonra doğum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…