• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

39. Haftada suni sancı ile doğum

__ecrin__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
287
12
118
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Şu an 39. haftama girdim. Bazı nedenlerden dolayı bebeğimi haftaya kadar doğurmam lazım ama sancım, açılmam vs. yok. Bu durumu doktorumla görüştüm. Haftaya 40. haftama girdiğim gün suni sancı ile normal doğum yapabileceğimi söyledi. Lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız? Ağrı,ü sancı vs olmadan suni sancı ile normal doğum yapılabilir mi? Bu durumun başarı oranı nedir? Böyle bir durumun bebek ve benim açımdan riskleri olur mu?

merhaba
benim herhangi bir sağlık problemim yok ama benim dr.umda haftaya çarşamabaya kadar doğurmazsan suni sancıyla doğumu başlatırız dedi. benim 1. cm açılmam varmış.. bende tedirginim başarı oranı nedir diye...

kızlar benim annem 3 doğum yaptı.ikinci doğumu ikizdi üstelik.hepimizi de sunisancıyla doğurmuş.çok şükür hiçbir sorun olmamış.ama normaldoğum sancısından çok daha ağır olduğunu öylüyor herkessss

efet suni sancının çok kötü olduğunu sölüyor herkes nefes almak için belli aralıklar oluyomuş normal sancıda ama suni sancı düzensiz olduğu için böle bi şans yok diyolar

vallahi ben kendi sancımla doğurdum canım çoook uzun sürdü. suni sancı verilince daha kısa sürede doğum yaparsın inş. daha vkit varmış hem açılma sancı dedğin doğuma gideceğin gün olur belkim bu işler belli olmaz. sen dua et hakkında hayırlısı olsun. sağlıkla bebeğini kucağına al inş.
bişey daha kendi sancınla da suni sancıyla da olsa o acıyı çekeceksin bi şekilde. ama sonu minik bi kuzu gelecek onu görünce herşeyi unutacaksın ve çooook mutlu olacaksın:) hadi kolay gele

efet suni sancının çok kötü olduğunu sölüyor herkes nefes almak için belli aralıklar oluyomuş normal sancıda ama suni sancı düzensiz olduğu için böle bi şans yok diyolar

yok öyle bişey normal sancıda çektim biliyorum. arka arkaya vuruyo sancılar hiç nefes alıcak yada dinlenicek vakit yok. arkadaşlar gözünüzü korkutmak için değil bilginiz olsun diye yazıyorum yanlış anlaşılmasın bunları. normal doğum her halükarda çok nadir insanlar hariç insanların zor zamanlar geçirdiği bir süreç . o an belki öyle düşünmiyceksiniz ve sakın ola ki dayanamıyorum beni sezeryana alın tarzı istemlerde bulunmayın daha önceden yanınızda olan insanlara böyle istersem kaale almayın falan diye tembihleyin:) sonu güzel olucak ona odaklanın mis kokulu bir melek gelicek kollarınıza. ve aklınıza geldikçe dua edin. Rabbim yardım ediyo şükürler olsun

yok öyle bişey normal sancıda çektim biliyorum. arka arkaya vuruyo sancılar hiç nefes alıcak yada dinlenicek vakit yok. arkadaşlar gözünüzü korkutmak için değil bilginiz olsun diye yazıyorum yanlış anlaşılmasın bunları. normal doğum her halükarda çok nadir insanlar hariç insanların zor zamanlar geçirdiği bir süreç . o an belki öyle düşünmiyceksiniz ve sakın ola ki dayanamıyorum beni sezeryana alın tarzı istemlerde bulunmayın daha önceden yanınızda olan insanlara böyle istersem kaale almayın falan diye tembihleyin:) sonu güzel olucak ona odaklanın mis kokulu bir melek gelicek kollarınıza. ve aklınıza geldikçe dua edin. Rabbim yardım ediyo şükürler olsun

nisabeyza çok saol cevapların için. Benim en çok merak ettiğim de doktorumun verdiği güne kadar suyum gelmezse ve açılmam hiç olmazsa suni sancı ile bunlar gerçekleşir mi? Çünkü ben haftaya 40. haftama yeni gircem.Yani gün geçme durumum yok benim.

Selamlar canlarım,
Ben de dun doktoruma gıttım,40 hafta olduk dun ve bugun 40+1deyız.Bekklenen dogum tarıhı 2 aralıktı doktor 4une kontrol verdı dogum olmazsa. Dogum olursa zaten gıdıcez :D 4une kadar olmazsa 8ıne gun verdı o gun sunı sancı ıle dogum baslatılacak.Bızım kız cok nazlı :49: hıc cıkmak ıstemıyor. ınsallah sunı sancıya kadar bebegım dunyaya gelır. Artık sunıymıs normalmıs umrumda degıl yeterkı kızımı sag salım kucagıma alıyım. :emir_bebek: Benım arkadasım benım gıttıgım hstanede dogum yaptı. 2cm acılması varmıs normal kontrole gıtmısler. Doktor sunı sancı verdırtmıs 1 saatte acılması cocugun dogacak hale gelmesıne uygun hale gelmıs. Bır saat sancı cektım dogurdum dedı. darısı basımıza

Selamlar canlarım,
Ben de dun doktoruma gıttım,40 hafta olduk dun ve bugun 40+1deyız.Bekklenen dogum tarıhı 2 aralıktı doktor 4une kontrol verdı dogum olmazsa. Dogum olursa zaten gıdıcez :D 4une kadar olmazsa 8ıne gun verdı o gun sunı sancı ıle dogum baslatılacak.Bızım kız cok nazlı :49: hıc cıkmak ıstemıyor. ınsallah sunı sancıya kadar bebegım dunyaya gelır. Artık sunıymıs normalmıs umrumda degıl yeterkı kızımı sag salım kucagıma alıyım. :emir_bebek: Benım arkadasım benım gıttıgım hstanede dogum yaptı. 2cm acılması varmıs normal kontrole gıtmısler. Doktor sunı sancı verdırtmıs 1 saatte acılması cocugun dogacak hale gelmesıne uygun hale gelmıs. Bır saat sancı cektım dogurdum dedı. darısı basımıza

Amin canım, darısı başımıza
Ama ne yalan söyleyeyim ben de suni sancıdan korkuyorum
Benim de beklenen doğum tarihi 5 Aralık
Bugün doktordaydım
Hiç açılma yok, sancı yok
En fazla 12'sine kadar bekleyeceğiz
İnşallah oğlum kendiliğinden gelir :26:

peki arkadaşlar hiç açılması olmayan, günü de daha geçmemiş birine suni sancı verilebilir mi? verilirse açılma vs olur mu? ben bu duurmdayım da

benim bebegimin suyu azalmis
dr kritik sinira inerse
suni sanci verip dogumu baslatiriz dedi
ama ben sanci yok acilma yokken suni sanci istemiyorum
cunku o sanciyi cekip hic acilmama durumuda var
ben direk sezeryana girerim
aslinda normal dogumu cok istyorum ama
kismet...
nstdeki hemsire sakin suni sanci isteme rezillik dedi

benimde gebelik diyabetinden dolayi pek bekletmek istemiyorlar
bebek kanalda,rahim yumusamis ama sanci falan yok..
haftaya kadar bekleyecegiz,olmazsa suni sanciyla doguma alinacagim..
dogal olmasini isterdim tabii ama olmuyorsada bebis yolunda cekilen her bir cefa sonuca deger bence :34:
hepimize hayirli dogumlar

Back