Doğuma Hazırlık 39. Haftada Nst sancı çıkmadı ne yapmam lazım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mihribanaltunc

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
37
6
28
Adet sancısı gibi ağrı çekiyorum karnımda sık sık sertleşme oluyor ama nst de sancı çıkmadı doktor beklicez olmadı suni sancı veriririz dedi suni olmaması için ne yapmam lazım kendi sancımın olması için

Adet sancısı gibi ağrı çekiyorum karnımda sık sık sertleşme oluyor ama nst de sancı çıkmadı doktor beklicez olmadı suni sancı veriririz dedi suni olmaması için ne yapmam lazım kendi sancımın olması için
Benimde hic sancim yoktu 40 haftayı doldurdum ve suni sanciyla dogum yaptim. Yürüyüş yap fln diyorlar ama işe yaramıyor. Alttan muayene edince sancı başlıyor. Ama gitmeden ılık duş al açılma olması icin.

Bol bol yürü, benimde sancım yoktu suni sancı ile normal doğum yaptım

Valla ben kendi sancimla 22 saat rezil gibi işkence gibi bekleyerek doğurmuştum bu hamileliğimde keske doktor suni sanci önerse hemen kabul ederim. 😂

Valla ben kendi sancimla 22 saat rezil gibi işkence gibi bekleyerek doğurmuştum bu hamileliğimde keske doktor suni sanci önerse hemen kabul ederim. 😂
Aynen katiliyorum bende 24 saat cektim suniyi takinca hersey hizlandi hemen teklif gelsede kabul etsem diyorum yoksa 42 haftaya anca gelir sancim onu beklersem..

X