- 4 Ağustos 2016
- 46
- 14
- 8
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 39. haftam bitti. Bugün çatı muayenesi oldum. Hala doğum belirtisi yokmuş. açılma yok dedi doktor. çatım normal doğum için uygunmuş. Çok stresli ve sinirli olmaya başladım. Doğumdan korkuyorum. sezaryen de zor diyorlar. morale ihtiyacım var lütfen destek.![]()
41. Haftada doğum yapanlari taniyorum canim lütfen stres yapma bebegin saglikliysa biraz geç olabilir doktorlar 38. Haftadan itibaren artik bebek olabilir diye beklerler ama bazilari geç olabilir doğum anlik bisey bugün doğum belirtisi yok deyip yarin doğum yapabilirsin ablam sancisi tutuğu gece hastaneye gitti doğum değil acilma yok dediler sabah saat 7 de tekrar doğum için hastaneye gitti öğlen 12 de bebeğimiz olmuştuArkadaşlar 39. haftam bitti. Bugün çatı muayenesi oldum. Hala doğum belirtisi yokmuş. açılma yok dedi doktor. çatım normal doğum için uygunmuş. Çok stresli ve sinirli olmaya başladım. Doğumdan korkuyorum. sezaryen de zor diyorlar. morale ihtiyacım var lütfen destek.![]()
Anlamda sezeyan oldu canim maalesefSağol canım haklısın. Teşekkür ederim. Destek olduğun için. inşallah ablan gibi kolay doğum yaparım. artık doğsun göreyim istiyorum bebeğimi. Herkes daha doğmadı mı diyip durunca stres oluyorum.
Canım 40ıncı hafta 1 Aralıkta bitmiş olacak. doktor da ne zaman doğum başlar bilmiyor. şu an hiç belirti yok. sancı açılma flan hiç.yok. 42 haftaya kadar uzayabilirmiş.Doğum zamanına ne dedi doktor yani hangi gün? Bence haftaya gelicek minnnnnoooooş
Canım 40ıncı hafta 1 Aralıkta bitmiş olacak. doktor da ne zaman doğum başlar bilmiyor. şu an hiç belirti yok. sancı açılma flan hiç.yok. 42 haftaya kadar uzayabilirmiş.
Bugün de eşim yarışa gitcem diyor şehir dışına haftasonu için. doğurdum doğurcam adam kendi derdinde. Koşacak beyefendi.Sanki ben tek başıma yaptım bebeği. Ben gitmek istiyorum dedikten sonra yanımda olmak istemedikten sonra zorla kalsa evde ne olacak. kalsa gidemedim diye hayıflanacak. siz ne diyorsunuz