39. HAFTA bitti hala doğum belirtisi yok.

Snm167

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
46
14
8
40
Arkadaşlar 39. haftam bitti. Bugün çatı muayenesi oldum. Hala doğum belirtisi yokmuş. açılma yok dedi doktor. çatım normal doğum için uygunmuş. Çok stresli ve sinirli olmaya başladım. Doğumdan korkuyorum. sezaryen de zor diyorlar. morale ihtiyacım var lütfen destek. :KK42:

Benim bi alrabamda da hiç yoktu ama bekledi öecburen ve sonunda nıtmal doğum yaptı
Bu hz fatıma eli vamış onu bulunduğun odada bulunduracakmışsın ve de suuyunu içecekmişsin o öyle yaptı ve coğu hamile kişiden de duydum aynısını

Arkadaşlar 39. haftam bitti. Bugün çatı muayenesi oldum. Hala doğum belirtisi yokmuş. açılma yok dedi doktor. çatım normal doğum için uygunmuş. Çok stresli ve sinirli olmaya başladım. Doğumdan korkuyorum. sezaryen de zor diyorlar. morale ihtiyacım var lütfen destek. :KK42:

gönlünüzü ferah tutun Allahın bir bildiği var elbet.

Bol bol eşinle dikkatli yürüş yap duş al hurma ye faydası olur inşlh.

Teşekkürler arkadaşlar inşallah hayırlısı ile doğar. Hiç sancı falan olmadı. Herkesin yapısı farklı galiba.

41. Haftada doğum yapanlari taniyorum canim lütfen stres yapma bebegin saglikliysa biraz geç olabilir doktorlar 38. Haftadan itibaren artik bebek olabilir diye beklerler ama bazilari geç olabilir doğum anlik bisey bugün doğum belirtisi yok deyip yarin doğum yapabilirsin ablam sancisi tutuğu gece hastaneye gitti doğum değil acilma yok dediler sabah saat 7 de tekrar doğum için hastaneye gitti öğlen 12 de bebeğimiz olmuştu

Sağol canım haklısın. Teşekkür ederim. Destek olduğun için. inşallah ablan gibi kolay doğum yaparım. artık doğsun göreyim istiyorum bebeğimi. Herkes daha doğmadı mı diyip durunca stres oluyorum.

Sağol canım haklısın. Teşekkür ederim. Destek olduğun için. inşallah ablan gibi kolay doğum yaparım. artık doğsun göreyim istiyorum bebeğimi. Herkes daha doğmadı mı diyip durunca stres oluyorum.
Anlamda sezeyan oldu canim maalesef :( ama herkes öyle olacak diye bi şey yok için rahat tut sen

Sezaryen mi oldu normal oldu sanmıştım. benim de çoğu tanıdığım doğum ilerlemeyince sezaryen oldu. Hareketsizlikten galiba. Eskiden kadınlar ev işi çoluk çocuk çok hareketliymiş doğumda kolay olurmuş.Çok hareketsizim. az yürüsem kendimi çok yorgun hissediyorum rahatsızlanıyorum malesef.

Bizim komşu 9 ay+16 günlük doğurdu.
Şimdi öbür komşu da 2 hafta geçmiş pzt dpğurmazsa suni sancı verilcek

Bende biran önce gelsin istiyorum ama yok ne ağrı ne sancı yok :(

Aynen benim de. Bizim bebişler yerinden memnun.Dün çatı muayenesi oldum. muayene sonrası doğumu başlayan kanama olan olurmuş. Hiç etkilemedi. sen de hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.

İki de bir eş dost akraba doğdu mu diyip duruyor sanki benim elimde. iyice bunaltıyorlar. Zaten stress içindeyim.

Kızlar bende de ayni 39 haftalık olacağım ama daha doğum belirtisi yok bende bakalım pazartesi doktora gideceğim gidince de soracagum bakalım. Ne diyecek bu duruma

Benim de 1 Aralık 40. Hafta sonu. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah. dün gittim doktora bekleyeceğiz dedi. çatı muayenesi oldun mu?

Doğum zamanına ne dedi doktor yani hangi gün? Bence haftaya gelicek minnnnnoooooş
Canım 40ıncı hafta 1 Aralıkta bitmiş olacak. doktor da ne zaman doğum başlar bilmiyor. şu an hiç belirti yok. sancı açılma flan hiç.yok. 42 haftaya kadar uzayabilirmiş.

Canım 40ıncı hafta 1 Aralıkta bitmiş olacak. doktor da ne zaman doğum başlar bilmiyor. şu an hiç belirti yok. sancı açılma flan hiç.yok. 42 haftaya kadar uzayabilirmiş.

Çok değişik ya stres yapmayın bi anda gelir zaten bi problem yokmuş şükür

Bugün de eşim yarışa gitcem diyor şehir dışına haftasonu için. doğurdum doğurcam adam kendi derdinde. Koşacak beyefendi.Sanki ben tek başıma yaptım bebeği. Ben gitmek istiyorum dedikten sonra yanımda olmak istemedikten sonra zorla kalsa evde ne olacak. kalsa gidemedim diye hayıflanacak. siz ne diyorsunuz

Bugün de eşim yarışa gitcem diyor şehir dışına haftasonu için. doğurdum doğurcam adam kendi derdinde. Koşacak beyefendi.Sanki ben tek başıma yaptım bebeği. Ben gitmek istiyorum dedikten sonra yanımda olmak istemedikten sonra zorla kalsa evde ne olacak. kalsa gidemedim diye hayıflanacak. siz ne diyorsunuz

:D ben güldüm vallahi ne diyim yaaa sonuna kadar haklısınız yanınızda olması lazım tavrınızı net koyun kazanacağı birşey yoksa yarışa gitmesin ya dogurursaniz bu güzel anınızda yanınızda olmicak mi kendini çok suçlar ozaman

Back
X