Doğuma Hazırlık 39. Hafta bitecek Doğum hala başlamadı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asiyebilge

duam belli, amin.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
141
103
103
36
istanbul
Arkadaşlar bugün 39+1 oldum. Hafif bel ağrıları ve Nadiren oluşan adet tipi sancılar dışında tek bi Doğum belirtim Yok. Artık çok sabırsızlanıyorum. Bebeğim içeride çok durunca da bir şey olacak diye korkuyorum. Bi an önce doğsun istiyorum. Sancı başlaması için yapılabilecek bir şeyler var mı bildiğiniz? Ya da bu haftalara kadar normal bekleyip sezaryene dönen var mı?

merak etme cnm birşey olmaz ben oğlumu 41 haftalik doğurdum zaten doktorlar 40 haftaya kadar bekliyor normal seninki dert etme sağlıkla alirsin inşallah kucagina

İlkse 42'ye kadar beklenebilir herşey yolundaysa telaş etme ben 41 haftama gelmiştim hala ne açılma ne sancım vardı ama sırf günüm geçti ve açılmam yok diye doktor direkt sezeryan dedi çok pişmanım şimdiki aklım olsa o hastaneden çıkar giderdim neticede bebeğimdede bendede bi sıkıntı yoktu hatta nişanım bile gelmişti ama doktor bekletmedi... Sana tavsiyem sürekli kontrollü bi şekilde beklemeye devam et 42'de doğuranlar var sancının gelmesi için hergün bol bol hurma ye mesela 7 tane...
Her gün yürüyüş yap merdiven çık
Çömelip kalk.... Bide sıcak duş al
Bunlar sancının gelmesini sağlar Allah hayırlı doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…