39+5 haftaligim sancim yok ne yapmaliyim?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Kizlar 39+5 haftalik hamileyim.... Normal dogum icin bekliyorum ama sancim hicbirsey yok. Iki gun sonra 40 hafta olacagim nasip olursa. Daha fazla bekletip de ille normal dogum deyipte riske de girmek istemiyorum. Hamileligim boyunca yürüyüs pek yapmadim acaba bundan mi gecikti diyorum? suni sanci istemiyorum.ilk dogumum.

yürüyüşle alakası varmı bilmem. Ben 9 ay boyunca devamlı yürüdüm ise gittim geldim. hareketliydim. egildim kalktım yerleri sildim.ama tam 40ta sezeryan oldum. son günler için hurma , sıcak dus ve merdiven çıkmayı öneriyorlar. sağlıkla kucaginiza alın insallah. dogum bir şekilde oluyor. sonrası için daha çok hazırlanın. emzirmeyle ilgili yazılar okuyun

Ben 41 de doğum yaptım son güne kadar sancım yoktu doktorunuz bir sıkıntı yok diyorsa bebeğinizin suyunu kontrol ediliyorsa ve nst de normalse normal doğum istiyorsanız riske atılacak bir şey yok. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadşaın dediği gibi doğum sonrası emzirme ile alakalı da çok şey okuyun ben hiçbir şey bilmiyormuşum çok ağlayan bebeğim olunca neye uğradığımı şaşırdım sevgiler

Yürüyüş ile alakalı olmadığını düşünüyorum çünkü ben 9 ay boyunca yerimde hiç duymadım ama benim minik 9 ay 16 günde geldi şaka gibi :))) az daha dursa orda buyuyecekti:) ultrasonda herşey yolunda ise nst güzel çıkıyorsa sorun yok korkmana da gerek yok bebisler bilir ne zaman geleceklerini :) suni sancı olan sanciyi fazlalaştirmaz sadece doğumu hızlandırır korkma ben kendi sancimla doğurdum benimle birlikte 3 kişi daha vardı onlar suni ile benden daha hızlı doğum yaptilar. Doktorun en iyisini bilir

Bol bol yuru merdiven cik temizlim yap. 2. Oglumda hic oturmazdim 37+0 da duyum geldi. Gerci sezeryanda ilk de sezeryan oldugu icin. Ama yuruyus ve is yapmanin cok etkisi var kesinlikle.

Maşallah hem emiyor hem mama veriyorm çok zor süreçmiş bu emzirme dönemi valla
aynen. hamileyken deli gibi nasıl dogum yapicam diye dusunuyodum . onu düşüneceğime emzirme ile ilgili yazılar okusaymisim. benim bebegim hiç emmiyor . ve sırf bu emzirme zorluğu yüzünden başka çocuk istemiyorum

Arkadaslar sanciniz hic yokken birden mi basladi peki dogum sanciniz? Tamam siddetli olmuyormus ilk baslarken ama nasil basladi nereniz agridi...

Arkadaslar sanciniz hic yokken birden mi basladi peki dogum sanciniz? Tamam siddetli olmuyormus ilk baslarken ama nasil basladi nereniz agridi...
benim hiç sancim olmadı. suyum geldi öyle başladı dogumum
bebegim iri olduğu için ve hiç açılmak yoktu sezeryan oldum

aynen. hamileyken deli gibi nasıl dogum yapicam diye dusunuyodum . onu düşüneceğime emzirme ile ilgili yazılar okusaymisim. benim bebegim hiç emmiyor . ve sırf bu emzirme zorluğu yüzünden başka çocuk istemiyorum
Aynen hiç emzirme problrm olur diye düşünmemiştim ne ile karşılaşacagımı bilseydim daha iyi olurdu kimseyi de istemezdim yanımda yarardan çok zarar verdiler. Olsun napalım illa emecekler diye birşey yok çok zor yıpratıcı süreç emzircem diye didinip yapamamak bi de insanların sorması emziriyo musun diye al sen emzir diyesi geliyo insanın Mutlu anneye ihtiyacı var bebeşinin saglıklı olsun da boşver gerisini. Hoş bnm ki hiç mutlu deil hep aglıyo bn de hiç istemiyotum ikinciyi

Bnm yarım saat aralıklarla başladı ama kasılma öyle dayınılmayacak sancı deil ne zamn ki 5 dakikaya düştü ve nişan geldi hastaneye gttm açılmam olmuştu zaten su orda geldi herkesin farklı tabi

B
böyle kasıklarına bişi batıyo gibi oluyor afedersin büyük tuvaletin varmış gibi his ya bilmiyorum bn o şekilde tanımladım. Anlamıcam herhalde dedim de anlamamak zor. Doğum yapacagım gün sancım oldu ilk kez.

Benim ki çok sukur uslandi . doymadığı zamanlarda öyle çok aglardiki . sabaha karşı 7de uyudugumuzu bilirim. ne zaman mamaya başladık o sakinlesti. Ben depresyondan çıktım. beni de en cok

Benim ki çok sukur uslandi . doymadığı zamanlarda öyle çok aglardiki . sabaha karşı 7de uyudugumuzu bilirim. ne zaman mamaya başladık o sakinlesti. Ben depresyondan çıktım. beni de en cok emzir lafları yıprattı
hatta dün bi yakınımız emseydi bu çocuk çok zeki olurdu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…