- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
4,5 aylıkşimdi ne kadarlık bebeginiz
Ya bana mıydı bu soru bilemedim ama cevapladım belki banadır diye4,5 aylık
ay büyümüş baya. emiyormu şimdi: ) benimde 3 aylık bebegim var4,5 aylık
sizeydi. mama konusunda mi Konuşuyorduk sizinleYa bana mıydı bu soru bilemedim ama cevapladım belki banadır diye
Maşallah hem emiyor hem mama veriyorm çok zor süreçmiş bu emzirme dönemi vallaay büyümüş baya. emiyormu şimdi: ) benimde 3 aylık bebegim var
aynen. hamileyken deli gibi nasıl dogum yapicam diye dusunuyodum . onu düşüneceğime emzirme ile ilgili yazılar okusaymisim. benim bebegim hiç emmiyor . ve sırf bu emzirme zorluğu yüzünden başka çocuk istemiyorumMaşallah hem emiyor hem mama veriyorm çok zor süreçmiş bu emzirme dönemi valla
benim hiç sancim olmadı. suyum geldi öyle başladı dogumumArkadaslar sanciniz hic yokken birden mi basladi peki dogum sanciniz? Tamam siddetli olmuyormus ilk baslarken ama nasil basladi nereniz agridi...
Aynen hiç emzirme problrm olur diye düşünmemiştim ne ile karşılaşacagımı bilseydim daha iyi olurdu kimseyi de istemezdim yanımda yarardan çok zarar verdiler. Olsun napalım illa emecekler diye birşey yok çok zor yıpratıcı süreç emzircem diye didinip yapamamak bi de insanların sorması emziriyo musun diye al sen emzir diyesi geliyo insanınaynen. hamileyken deli gibi nasıl dogum yapicam diye dusunuyodum . onu düşüneceğime emzirme ile ilgili yazılar okusaymisim. benim bebegim hiç emmiyor . ve sırf bu emzirme zorluğu yüzünden başka çocuk istemiyorum
Bnm yarım saat aralıklarla başladı ama kasılma öyle dayınılmayacak sancı deil ne zamn ki 5 dakikaya düştü ve nişan geldi hastaneye gttm açılmam olmuştu zaten su orda geldi herkesin farklı tabiArkadaslar sanciniz hic yokken birden mi basladi peki dogum sanciniz? Tamam siddetli olmuyormus ilk baslarken ama nasil basladi nereniz agridi...
böyle kasıklarına bişi batıyo gibi oluyor afedersin büyük tuvaletin varmış gibi his ya bilmiyorum bn o şekilde tanımladım. Anlamıcam herhalde dedim de anlamamak zor. Doğum yapacagım gün sancım oldu ilk kez.Arkadaslar sanciniz hic yokken birden mi basladi peki dogum sanciniz? Tamam siddetli olmuyormus ilk baslarken ama nasil basladi nereniz agridi...
Benim ki çok sukur uslandi . doymadığı zamanlarda öyle çok aglardiki . sabaha karşı 7de uyudugumuzu bilirim. ne zaman mamaya başladık o sakinlesti. Ben depresyondan çıktım. beni de en cokAynen hiç emzirme problrm olur diye düşünmemiştim ne ile karşılaşacagımı bilseydim daha iyi olurdu kimseyi de istemezdim yanımda yarardan çok zarar verdiler. Olsun napalım illa emecekler diye birşey yok çok zor yıpratıcı süreç emzircem diye didinip yapamamak bi de insanların sorması emziriyo musun diye al sen emzir diyesi geliyo insanınMutlu anneye ihtiyacı var bebeşinin saglıklı olsun da boşver gerisini. Hoş bnm ki hiç mutlu deil hep aglıyo bn de hiç istemiyotum ikinciyi
Aynen hiç emzirme problrm olur diye düşünmemiştim ne ile karşılaşacagımı bilseydim daha iyi olurdu kimseyi de istemezdim yanımda yarardan çok zarar verdiler. Olsun napalım illa emecekler diye birşey yok çok zor yıpratıcı süreç emzircem diye didinip yapamamak bi de insanların sorması emziriyo musun diye al sen emzir diyesi geliyo insanınMutlu anneye ihtiyacı var bebeşinin saglıklı olsun da boşver gerisini. Hoş bnm ki hiç mutlu deil hep aglıyo bn de hiç istemiyotum ikinciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?