Zimbali bot bnm konumda var deichymanSıfır veya çok temiz sıfır ayarında olsun
merhaba, elimde bu siyah 40 numara bootie var. hiç giyilmedi. kutusunda duruyor.Sıfır veya çok temiz sıfır ayarında olsun
Teşekkür ederim canım ama ben tesettürlüyüm o yüzden bu bot bana uygun değilEki Görüntüle 1759106 Eki Görüntüle 1759107 Eki Görüntüle 1759108 Sıfır ayarında sadece 1 kere kullanıldı orjinal Scooter 39 numara Bot ....markayı bilen biliyor Everesin zirvesinde giyinseniz ayağınız nokta kadar ıslanmazkaçırmayın ihtiyaçınız varsa mutlaka görüşelim
Teşekkür ederim size de Üzgünüm bel fıtığim var topuklu giyemiyorummerhaba, elimde bu siyah 40 numara bootie var. hiç giyilmedi. kutusunda duruyor.
Bir tane de siyah (7-8 cm sanırım, emin deilim) kaymayan topuklu gerçek deri bir çizme var. düşünürseniz foto eklerim...
fiyat nedirUrun sayili kullanilmistir. Cok kallitelidir.
Urun hi ree marka netten bakabilirsiniz. 400 liraya alinmisti. Yeni gibi hicbir kusuru yok.bir iki kez giyilmistir. Kullanilmadi. 100 lira.fiyat nedir
Eğer çizme sifirsa ben bakabilirimmerhaba, elimde bu siyah 40 numara bootie var. hiç giyilmedi. kutusunda duruyor.
Bir tane de siyah (7-8 cm sanırım, emin deilim) kaymayan topuklu gerçek deri bir çizme var. düşünürseniz foto eklerim...
ne demek... geçmiş olsun... iyi günlerTeşekkür ederim size de Üzgünüm bel fıtığim var topuklu giyemiyorum
çizme giyildi. bootie hiç giyilmedi. yine de bakmak ister misiniz?Eğer çizme sifirsa ben bakabilirim
Teşekkür ederim öyleyse. .çizme giyildi. bootie hiç giyilmedi. yine de bakmak ister misiniz?
ben teşekkür ederim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...akkabi-canta-pantolon-kemer-cok-ucuza.872140/ başka birşey gerkeirse konuma da bakabilirsiniz.Teşekkür ederim öyleyse. .
Hem bot hemde kaban cnm kaban 42 beden siyah.Sıfır veya çok temiz sıfır ayarında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?