Evet sezaryen olmalısınız gibiKızlar merhaba,
39+4 haftadayız bebek kanalda değil dedi doktorumuz nişan geldi fakat rahim ağzı hala kapalı benim hissettiğim bir sancı yok ama doktorum haftalık NST de sancı olduğunu söyledi. Bebeğin ağırlığı 4200 gr civarına gelmiş dedi çatı muayenesi uygunluğuna eh işte gibi bir cevap verdi. Bebeğin iri ve kilolu dedi.
Cuma günü tekrar bakacak.
Bu haftalarda olup benim gibi olan var mı? Sezeryan yolu mu görünüyor sizce?
Teşekkür ederimBana sezeryan yolu gibi geldi. Saglikla gel maria neva bebek.
Teşekkür ederim yorumunuz içinEvet sezaryen olmalısınız gibi
4200 normal doguma uygun degıl zaten
Asla uzulmeyın sezaryen dıye de.Teşekkür ederim yorumunuz için
Tabi doğal olduğu için insan ister istemez normal doğum istiyor tabi en uygunu ne ise onun olması en güzeli. Sezeryanda süt gelmeme olayı var diyorlar siz bunu nasıl çözdünüz?Asla uzulmeyın sezaryen dıye de.
Ben inanılmaz takıntılı bırı olarak normal dogum dedım durdum 42.haftada halen Bebıs gelmedı sunı sancı aldım araları anlatmayacağım da sonuc olarak sezaryene dönüldü.
Cok rahatmıs dunya varmıs valla oh.
Asla boyle bı sorun yaşamadımTabi doğal olduğu için insan ister istemez normal doğum istiyor tabi en uygunu ne ise onun olması en güzeli. Sezeryanda süt gelmeme olayı var diyorlar siz bunu nasıl çözdünüz?
çok teşekkür ederim rahatladım ya bende pompa bak gümüş bak ya gelmese ne olur gibi şeyler düşünüp duruyorum.Asla boyle bı sorun yaşamadım
Dogumdan bı çıktım gogsumden sutler akıyor
Hatta kayınvalıdem yok bu cocuk doymuyor sütün yok heralde dedi de. Sinirden gogsumu elbiseden cıkarmıstım
Sut boşalıvermıstı dokunmamla bile.
Geçen hafta arkadasım dogum yaptı yanındaydım onunda sütü Cok guzel geldi.
Gebeleri strese sokuyorlar boyle dıye dıye.
Sonra gelmıyor tabi. Koşullanmadan dolayı gelmıyor İnan.
Pompa tabi yıne alın. Meme ucunuz da büyür pompa sayesinde.çok teşekkür ederim rahatladım ya bende pompa bak gümüş bak ya gelmese ne olur gibi şeyler düşünüp duruyorum.
önerdiğiniz memnun kaldığınız pompa var mı?Pompa tabi yıne alın. Meme ucunuz da büyür pompa sayesinde.
ufak dıye bır sıkayetınız varsa mesela.
Sağar dolaba koyarsınız gece sagarsanız gece sutu dıye not alın onu gece ıcsın. Neyse uyumak zorunda oldugunuz zamanlar bebek emecek dıye sızı uyandırmasınlar sagdıgınız sutu versınler.
Haftada bir ıkı deliksiz dört saat uyumus olursunuz bu sayede hıc degılse.
Bebiş biberona filanda alışmıyor oyle haftada bir ıkıyle
Ben kivi kullandımönerdiğiniz memnun kaldığınız pompa var mı?