- 24 Ocak 2022
- 4
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi carlandiaa
ay inşallahCc kismini bilmiyorum ama 5 6 cm kuculecek
Geçen sene kasımda 290 cc taktırdım doktorum geniş omuzlu boyum 1 72 daha büyük daha iyi durur dedi ama ben benim yaratılışındaki göğüsü istedim zaten küçüktü neyse benim başka sorunlarım vardı amaç silikon değildi birinden parça alınmalıydı vs vs ameliyatı oldum ama parça alınanda işler umduğum gibi gitmedi ödemler kanamalar diğerinde tık yok 1 sene sonra kapsül oluşumu arttı ve ağrı dayanılmaz oldu sorunlu olanda geven cumartesi yani 3 gün önce kapsül çıkarma yaptı hoca ve sorunlu olmayanı da değişmek zorunda kaldı çünkü kapsül o memeyi cebi büyüttü ya tekrar parça alıp diğeriyle aynı seviyeye getirecekti ya da biraz daha büyütecekti velhasıl 315 cc ile değişti ikisinide fakat. Kadar güzel durdu ki ben diğerini de aman iyi iyi demiştim fakat bu çok daha güzel oldu tekrar kapsül oluşursa komple çıkatacağım ama gerçekten Dr daha iyi anlıyor artık işleri bu bide ilk ameliyatımla bu 2. Ameliyatın alakası yok çok daha hafif her yönden bence bekleyin ve görün onlar inanın Aşağı inip küçülecekmerhaba arkadaşlar 6 gün önce meme silikonu taktırdım doktorum küçük istememe rağmen 380 cc taktı ve memelerim şu an kocaman ameliyattan çıktığımdan beri sürekli ağlıyorum %10u inicek diyorlar ama benim için yeterli değil daha 21 yaşındayım koca kadın gibi memelerim oldu istediğimi giyime özgürlüğüm kısıtlandı gibi hissediyorum asla bu kadar yapay memeler istememiştim yerine oturmasını beklemekten başka çarem yok gibi duruyor ama moralim çok bozuk 380 cc silikon taktıran var mı aranızda iniyor mu gerçekten yoksa büyük mü?
çok geçmiş olsun umarım tekrar kapsül oluşumu yaşamazsınız. bendede tübiler meme vardı orantısızlık sebebiyle birinden parça aldılar 177 boyundayım ve zayıfım bende yaratılışım gibi istedim düşüncem en fazla 325 takmasıydı. değiştirdikten sonra yine ödem ve ağrınız oldu muGeçen sene kasımda 290 cc taktırdım doktorum geniş omuzlu boyum 1 72 daha büyük daha iyi durur dedi ama ben benim yaratılışındaki göğüsü istedim zaten küçüktü neyse benim başka sorunlarım vardı amaç silikon değildi birinden parça alınmalıydı vs vs ameliyatı oldum ama parça alınanda işler umduğum gibi gitmedi ödemler kanamalar diğerinde tık yok 1 sene sonra kapsül oluşumu arttı ve ağrı dayanılmaz oldu sorunlu olanda geven cumartesi yani 3 gün önce kapsül çıkarma yaptı hoca ve sorunlu olmayanı da değişmek zorunda kaldı çünkü kapsül o memeyi cebi büyüttü ya tekrar parça alıp diğeriyle aynı seviyeye getirecekti ya da biraz daha büyütecekti velhasıl 315 cc ile değişti ikisinide fakat. Kadar güzel durdu ki ben diğerini de aman iyi iyi demiştim fakat bu çok daha güzel oldu tekrar kapsül oluşursa komple çıkatacağım ama gerçekten Dr daha iyi anlıyor artık işleri bu bide ilk ameliyatımla bu 2. Ameliyatın alakası yok çok daha hafif her yönden bence bekleyin ve görün onlar inanın Aşağı inip küçülecek
Daha çok yeni 3 gün oldu umarım olmazçok geçmiş olsun umarım tekrar kapsül oluşumu yaşamazsınız. bendede tübiler meme vardı orantısızlık sebebiyle birinden parça aldılar 177 boyundayım ve zayıfım bende yaratılışım gibi istedim düşüncem en fazla 325 takmasıydı. değiştirdikten sonra yine ödem ve ağrınız oldu mu
Normal ağrılar var fakat acayip kaşınıyorçok geçmiş olsun umarım tekrar kapsül oluşumu yaşamazsınız. bendede tübiler meme vardı orantısızlık sebebiyle birinden parça aldılar 177 boyundayım ve zayıfım bende yaratılışım gibi istedim düşüncem en fazla 325 takmasıydı. değiştirdikten sonra yine ödem ve ağrınız oldu mu
Daha çok yeni 3 gün oldu umarım olmaz
Merhaba, acaba kendş göğüs dokunuz nasıldı ameliyat öncesi? Benim de biraz vat göğüs dokum domtorum 375 önerdi ama omuzlarım geniş sonra küçük olursa pişman olmak istemiyorum. 400 cc ilk başta çok büyük olgusu veriyor ama kişinin vücut yapsina vr meme dokusuna bağli. Sizde nasıl oldu?400 CC High profil yuvarlak protezlerin var.Oyle büyük bı küçülme beklemeyin.Hafig bı inme olacak,o tepede duran sert görüntü zamanla daha aşağı inip yumusayacak.Ama dediğim gibi ciddi bı küçülme olmaz.
Meme dokumu şöyle aciklayim size fikir açısından.75 A Cup oldukça diri ve dolu meme dokum vardı.Merhaba, acaba kendş göğüs dokunuz nasıldı ameliyat öncesi? Benim de biraz vat göğüs dokum domtorum 375 önerdi ama omuzlarım geniş sonra küçük olursa pişman olmak istemiyorum. 400 cc ilk başta çok büyük olgusu veriyor ama kişinin vücut yapsina vr meme dokusuna bağli. Sizde nasıl oldu?
Anladim, benim o kadar da yok. 1 avcumla bütün meme dokumu tutabiliyorum. Dokum var ama baya küçük demekkiMeme dokumu şöyle aciklayim size fikir açısından.75 A Cup oldukça diri ve dolu meme dokum vardı.
Merhaba ben de 300 cc taktırdım bugun 14. Günüm çok küçülme olmaz demi korkuyorum küçülecek diyeMerhaba ben tam 3 ay önce 300 cc taktırdım benimkinde küçülme değil hatta zamanla tam yerine oturmaya başladıkça dolgunlaşma başladı diyebilirim. Şimdi karar veriyor olsam kesinlikle 275 tercih ederdim ama büyüğe de zamanla alışılıyor
Bende olmadı korkmayın, şekillendikçe implant biraz aşağıya iniyor o kadar ve çok hafif ödemler gidiyor. Benimkinde hiç küçülme olmadıMerhaba ben de 300 cc taktırdım bugun 14. Günüm çok küçülme olmaz demi korkuyorum küçülecek diye
İcimi rahatlattınız teşekkür ederim:)Bende olmadı korkmayın, şekillendikçe implant biraz aşağıya iniyor o kadar ve çok hafif ödemler gidiyor. Benimkinde hiç küçülme olmadı
Ben 275 cc taktırdım bir ayı geçti eskiden memem yoktu şimdi var ama küçük olsun ben muyluyum hayatımda ilk defa balensiz dantel sütyenle tişört giyip dışarıya çıktım keşke daha önce yaptırsaymışımMerhaba ben tam 3 ay önce 300 cc taktırdım benimkinde küçülme değil hatta zamanla tam yerine oturmaya başladıkça dolgunlaşma başladı diyebilirim. Şimdi karar veriyor olsam kesinlikle 275 tercih ederdim ama büyüğe de zamanla alışılıyor
Ödemler iniyor ilk yapıldığında yukarıda duruyor zamanla aşağıya iniyor ama öyle söylenildiği gibi yatısı gidiyor falan yok öyle bişey sadece ilk yapıldığında göz büyüğe alışıyor zamanla indikçe küçülmüş gibi geliyor ama doktorunuz vücut yapınıza uygun seçmiştir mutlaka bende daha büyük olsun isterdim ama kendime bakıyorum göğüs kafesim dar kötü dururduMerhaba ben de 300 cc taktırdım bugun 14. Günüm çok küçülme olmaz demi korkuyorum küçülecek diye
Benim doktorumda olurunun bu olduğunu söyledi oturdukça daha da dolgunlasiyor sanki oyle bisey de varÖdemler iniyor ilk yapıldığında yukarıda duruyor zamanla aşağıya iniyor ama öyle söylenildiği gibi yatısı gidiyor falan yok öyle bişey sadece ilk yapıldığında göz büyüğe alışıyor zamanla indikçe küçülmüş gibi geliyor ama doktorunuz vücut yapınıza uygun seçmiştir mutlaka bende daha büyük olsun isterdim ama kendime bakıyorum göğüs kafesim dar kötü dururdu
Merhaba geçmiş olsun kaça yaptırdınız acaba sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?Ben 275 cc taktırdım bir ayı geçti eskiden memem yoktu şimdi var ama küçük olsun ben muyluyum hayatımda ilk defa balensiz dantel sütyenle tişört giyip dışarıya çıktım keşke daha önce yaptırsaymışım