380cc silikon taktıranlar???

carlandiaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
4
0
24
merhaba arkadaşlar 6 gün önce meme silikonu taktırdım doktorum küçük istememe rağmen 380 cc taktı ve memelerim şu an kocaman ameliyattan çıktığımdan beri sürekli ağlıyorum %10u inicek diyorlar ama benim için yeterli değil daha 21 yaşındayım koca kadın gibi memelerim oldu istediğimi giyime özgürlüğüm kısıtlandı gibi hissediyorum asla bu kadar yapay memeler istememiştim yerine oturmasını beklemekten başka çarem yok gibi duruyor ama moralim çok bozuk 380 cc silikon taktıran var mı aranızda iniyor mu gerçekten yoksa büyük mü?

Geçen sene kasımda 290 cc taktırdım doktorum geniş omuzlu boyum 1 72 daha büyük daha iyi durur dedi ama ben benim yaratılışındaki göğüsü istedim zaten küçüktü neyse benim başka sorunlarım vardı amaç silikon değildi birinden parça alınmalıydı vs vs ameliyatı oldum ama parça alınanda işler umduğum gibi gitmedi ödemler kanamalar diğerinde tık yok 1 sene sonra kapsül oluşumu arttı ve ağrı dayanılmaz oldu sorunlu olanda geven cumartesi yani 3 gün önce kapsül çıkarma yaptı hoca ve sorunlu olmayanı da değişmek zorunda kaldı çünkü kapsül o memeyi cebi büyüttü ya tekrar parça alıp diğeriyle aynı seviyeye getirecekti ya da biraz daha büyütecekti velhasıl 315 cc ile değişti ikisinide fakat. Kadar güzel durdu ki ben diğerini de aman iyi iyi demiştim fakat bu çok daha güzel oldu tekrar kapsül oluşursa komple çıkatacağım ama gerçekten Dr daha iyi anlıyor artık işleri bu bide ilk ameliyatımla bu 2. Ameliyatın alakası yok çok daha hafif her yönden bence bekleyin ve görün onlar inanın Aşağı inip küçülecek

çok geçmiş olsun umarım tekrar kapsül oluşumu yaşamazsınız. bendede tübiler meme vardı orantısızlık sebebiyle birinden parça aldılar 177 boyundayım ve zayıfım bende yaratılışım gibi istedim düşüncem en fazla 325 takmasıydı. değiştirdikten sonra yine ödem ve ağrınız oldu mu

Daha çok yeni 3 gün oldu umarım olmaz

Normal ağrılar var fakat acayip kaşınıyor

400 CC High profil yuvarlak protezlerin var.Oyle büyük bı küçülme beklemeyin.Hafig bı inme olacak,o tepede duran sert görüntü zamanla daha aşağı inip yumusayacak.Ama dediğim gibi ciddi bı küçülme olmaz.

Merhaba, acaba kendş göğüs dokunuz nasıldı ameliyat öncesi? Benim de biraz vat göğüs dokum domtorum 375 önerdi ama omuzlarım geniş sonra küçük olursa pişman olmak istemiyorum. 400 cc ilk başta çok büyük olgusu veriyor ama kişinin vücut yapsina vr meme dokusuna bağli. Sizde nasıl oldu?

Meme dokumu şöyle aciklayim size fikir açısından.75 A Cup oldukça diri ve dolu meme dokum vardı.

Dr kendi kafasına gore mi taktı? Bana 250 taktı dakikalarca ölçtu biçti buna karar verdi. Hatta arkadaşım kendisi için çok büyük istemişti Dr sana çok büyük olmaz dedi. Ve evet baya küçülme oluyor sonrasinda.

Merhaba ben tam 3 ay önce 300 cc taktırdım benimkinde küçülme değil hatta zamanla tam yerine oturmaya başladıkça dolgunlaşma başladı diyebilirim. Şimdi karar veriyor olsam kesinlikle 275 tercih ederdim ama büyüğe de zamanla alışılıyor

Merhaba ben de 300 cc taktırdım bugun 14. Günüm çok küçülme olmaz demi korkuyorum küçülecek diye

Ben 275 cc taktırdım bir ayı geçti eskiden memem yoktu şimdi var ama küçük olsun ben muyluyum hayatımda ilk defa balensiz dantel sütyenle tişört giyip dışarıya çıktım keşke daha önce yaptırsaymışım

Merhaba ben de 300 cc taktırdım bugun 14. Günüm çok küçülme olmaz demi korkuyorum küçülecek diye
Ödemler iniyor ilk yapıldığında yukarıda duruyor zamanla aşağıya iniyor ama öyle söylenildiği gibi yatısı gidiyor falan yok öyle bişey sadece ilk yapıldığında göz büyüğe alışıyor zamanla indikçe küçülmüş gibi geliyor ama doktorunuz vücut yapınıza uygun seçmiştir mutlaka bende daha büyük olsun isterdim ama kendime bakıyorum göğüs kafesim dar kötü dururdu

Benim doktorumda olurunun bu olduğunu söyledi oturdukça daha da dolgunlasiyor sanki oyle bisey de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…