• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 38 yaşında gebe kalamama.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Merhaba öncelikle bir kızım var 11 sene kendi isteğimle ara verdim ,korunduk.yazdan beri deniyoruz şu an olmuyor açıkcası beni neler bekliyor bana yardımcı olur musunuz?mesela doktora gidecem ama reglimi mi bekliyim yoksa direk gidin mi,şu anda reglime bir gün var hangi hormon testini yapacaklar ?Bilgisi olan var mı?Biz kesin olur gözüyle baktığımız için şu ana kadar doğru düzgün Kadin doğum tecrübem yok açıkcası.Yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Bu arada siz yazmadan ben söyliyim yaşım ileri ve tren kaçıyor farkındayım belki de kaçtı?

Merhaba bende 36 yaşındayım. Bende 2. Yi düşünüyorum 4 yıldır ☺️ Ama kısmet olmadı henüz. Önce bir git doktora istersen. Sonrasında adetin 3. Gününde hormon testleri istiyor. Sonra sonucuna göre yumurta geliştirme vs.. ilaçları veriyor. O sonuç vermezse hsg çektirbiliyor. Onda da problem yoksa bazen hsg sonrası hamilelik kolay olabiliyormuş o da olmazsa biz aşılamaya geçtik mesela. Tüp bebeğe kadar gidiyor süreç

Merhaba öncelikle bir kızım var 11 sene kendi isteğimle ara verdim ,korunduk.yazdan beri deniyoruz şu an olmuyor açıkcası beni neler bekliyor bana yardımcı olur musunuz?mesela doktora gidecem ama reglimi mi bekliyim yoksa direk gidin mi,şu anda reglime bir gün var hangi hormon testini yapacaklar ?Bilgisi olan var mı?Biz kesin olur gözüyle baktığımız için şu ana kadar doğru düzgün Kadin doğum tecrübem yok açıkcası.Yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

artik 38 cok degil ki, eskidenmis o m. Bence maks 40 a kdr yolu var

Canım günaydın, öncelikle Allah herkesin gönlünde yatanı versin en sağlıklısından. Benim bir oğlum var beş buçuk yaşında ben de 37 yaşındayım. 1,5 sene önce korunmayı bırakmıştık.Ve ben hamile kaldım geçen haftaya kadar hamileydim 8 haftalık. ama aldırmak zorunda kaldık. Kalp atışları oluşmadı e gelişimi durmuştu malesef. 38 yaşındasın bebek olmaz diye bir şey yok artık. Sen öncelikle genel bimuayene ol doktorunda.Sonra adetin 3 . günü gel hormon testleri yapalım diyecekler amh tsh gibi.sonra yumurta sayımı yapacaklar, oda olmadı rahim filmi isteyecekler. Mesela ben rahim fimi çektirdim 2. ayı hamile kaldım çok şükür. Şimdi kürtaj toparlanma sürecinibekl,yrum. Bitince ilk adetimden sonra devam etmeyi düşünüyorum korunmayı düşünmüyorum. Sen doktora git onlar seni yönlendirecek.

Şu an reglim,reglimin 3.gününe randevu aldım direk hormonlara bakar herhalde doktor.Hayırlısı inşallah.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Back