38 Numara Bot-Çizme aranıyor hala arıyorum

Kızlar Uygun fiyatlı spor ve klasik tarz çanta arıyorum günlük kullanıma uygun . Bütün konuları gezemedim acil lazım

şeker pembe ve kırmızıda olabilir .Tabi siyah ağırlıklı

bu çantayı paraya şıkışık olduğum zaman bi ara indirime koymuştum şuan ki belirledğim son fiyat 45 tl .baya pahalıya aldığım deri üründür.önde açılır cüzdanı var klasik bir model.tarzım olmadığı için hiç kullanamadım diyebilirim

Eklentiler

• $ÇÇ.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $Resim 154.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
hazır açılmış konu varken ben de yazayım toz pembe pudra rengi ya da bej rengi çanta arıyorum
bir de cüzdanlar markalı polo puma benetton gibi

Son düzenleme:

canım sağol sana da zahmet verdim ama içinde en azından 2 gözü olsun istiyorum ben
kusura bakma olur mu
hayırlı satışlar sana

pembiş çantaaaa
yeşil deri görünümlü çanta

siyah çantalar

kırmızı çantaa

yeşil deri görünümlü çanta

bunlarda benden kızlar başka da var ama bunlar elimin altında olanlar gene çeker koyarım

merhaba canım, kürklü çanta düşünürsen bendede bu var, aklında bulunması açısından ekliyorum.

5-10 TL atarım dıyomusum şaka şaka tatlım cantanın içini ve dıger gorsellerını gormedıgım ıcın hiç bir fikrim yok inan

5-10 tl atarım dıyomusum şaka şaka Tatlım cantanın içini ve dıger gorsellerını gormedıgım ıcın hiç bir fikrim yok inan

ben işteyim suan cnm akşama görsellerini atarım buraya saat 9 gibi olur mu ? Ona göre ortak bir fiyatta anlaşırız maksat birbirimizin işini görelim

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]neon pembe..rugan[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]neon sarı, rugan[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]beyaz[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]krem rengi, büyük boy[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]haki yeşil, büyük boy[/TD]
[TD]25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…