Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 haftada 1 kilo.almazki bebek benim bebegim 35+3 ken 3.100 gramdi doktor 3700 dogar 40 beklerse dedi normal dogum yanlisi bu arada doktorum siz doktorunuzu degistirin bence sizden kac hafta geriyim ustelikDun kontrle gittim 38 haftaya yeni girdim bebegin kilosu 3 kg dedi doktor 40 haftaya kadar dogmazsa 4 kgda gecer buda normal dogum zorlastirir dedi
Doktorlar kolaylarina geldigi icin sezeryani oneriyorlar ama bebek hem.iri olup hem nssio haftssindan geri gorunuyor onu anlamadim benim.bebegimde 35+3 gun ama usg de 37 haftalik.gorunuyor iri oldugu icin.Herzaman devlete gidiyodum bidefaligna ozele gidiyim dedim oda iyce kafami karistirdi hem hafta olarakda dokrta gore bir ay geri cikariyo normalde 38 haftaym doktor 34 haftaliksin dedi bnde bisi anlamadim
Devlet hastanelerinden bahsediyo olabilirsiniz bilemiycemDaha önce doğum yapmış biri olarak o süreci iyi biliyorum.ayrıca annem hemşire az çok sistemin nasıl işlediğini biliyorum.36 saat sanci çeken hastayı doktor değil ebeler takibini yapıyor normal ilerlerse surec. Çoğu normal doguma doktor girmiyor. Sezeryan da kesilen 7 kat deriyi dikmek vajinal yırtığı dikmekten daha zor haliyle. Hatta basit yırtık lari ebe kendi dikiyor.
Ozel hastanelerde en az 500 tl farkediyor bu arada sezeryanda devlette ucretsiz zaten ozel hastanelerib muayne ucreti 100-200 tl olan:)Ben de şu mantığı anlayamıyorum özür dileyerek soyluyorum.doktorun sezaryen daha kolayına geliyo lafı bana anlamsız geliyor. Çoğu normal dogumda doktor doğuma dahi gelmiyor ebeler doğurtuyor.allah korusun ciddi bi kanama yırtık filan olursa ozaman doktoru çağırıyorlar. Sezaryen demek ameliyat demek doktor mecbur geliyo kesiyor biçiyo dikiyor o esnada komplikasyon gelişme ihtimali çok yüksek risk.doktor için daha zor bir durum. Yani asıl normal doğum doktorun işine gelmesi lazım. Ha ücret konusunda derseniz çoğu hastanede normalle sezaryen arası 100 200 tl fiyat farkediyor sadece.
Amin sizede insallahHanımefendi ben afaki konuşmuyorum. İlk doğumumu özel hastanede yaptım normal doğum. Annemde devlet hastanesinde çalışıyor. Tahmini bilgilerle yorum yapmıyorum. Herikisi hakkında da fikrim var. Okuduğunuz şeyi anlayabiliyorsaniz eğer doğum ücretinin 100 200 tl olduğunu iddia etmedim. Şuanki dogumum için araştırdigim özel hastanelerde ikisi arasında çokda ücret farkı olmadığını gördüm. Anladığım kadarıyla daha önce doğum yapmadıniz buyuzden tahmini konuşuyorsunuz. Hayırlı doğumlar dilerim Size. GönlünüZe göre bir doktor ve hastane bulursunuz insallah
Kaç aylık38.haftada dogdu. 2770 gram
suan 15 kilo![]()