Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurma yiyorum biraz hareketlerden yapıyorum valla canım aslinda belimden gelen bı sancida var kasıklarımda adet sancısı gibi sancı da var bilemedim acilmam yokCanim benim de ilk dogumumda 39+5 e kadar oğlumun gelmeye niyeti yoktu :)
Doktoruna sor ama mutlaka, ben ahududu yaprağı çayı içmiştim ertesi sabah nişan ve suyum gelmişti. Int.te şöyle öneriler var:
"Doğumu başlatmak için; yürüyüş yapmak, merdiven çıkmak, cinsel ilişki, göğüslerin uyarılması, pilates topu üzerinde kalçanızla yapacağınız dairesel hareketler kısmen işe yarayabilir.
Bazı ‘hurma, ananas, ahududu yaprağı çayı’ gibi gıdaların tüketimi de zararsızdır. Ancak miktarını abartmayın. Aynı zamanda içeriğine hakim olamadığınız karışım çaylar ve yağları da hiçbir şekilde kullanmayın."
benim de hep belimden sancı girmişti, kasıklarımda karnımda hiç sancı yoktu. hayırlısı inşallah saglıkla gelsin minik :)Hurma yiyorum biraz hareketlerden yapıyorum valla canım aslinda belimden gelen bı sancida var kasıklarımda adet sancısı gibi sancı da var bilemedim acilmam yok
İnşallah canım şimdilik gelesi yok gibi bakalımbenim de hep belimden sancı girmişti, kasıklarımda karnımda hiç sancı yoktu. hayırlısı inşallah saglıkla gelsin minik :)
haber ver bize de canım :)İnşallah canım şimdilik gelesi yok gibi bakalım![]()
Veririm inşallah canım dua et valla hafif bı sancı var birde afedersin böyle sarı sümüksü bı akıntı geliyo iki gündürhaber ver bize de canım :)
İnşallah ağrısız sızısız kolay bir doğum olsun canım, Allah saglıkla kavusmayı nasip etsinVeririm inşallah canım dua et valla hafif bı sancı var birde afedersin böyle sarı sümüksü bı akıntı geliyo iki gündür
İnşallah canım Allah razı olsun Dualarında yer ver banadaİnşallah ağrısız sızısız kolay bir doğum olsun canım, Allah saglıkla kavusmayı nasip etsin
yaklaşmıştır belki
Canım son durumun ne merak ettim benimde açılma yok daha ama ben daha 37 yımKizlar 38 haftalık hamileyim hiç acilmam yok ilk çocuğum da 2 santim filan acilmam vardı bunda sancilarimda oluyor sizler ne durumdasınız neler yapıyorsunuz doğum için
Yok canım ya dün kontrolüm vardı bişey çıkmadı 39 dedi 41 kadar bekleriz 41 de suni sancı veririz dedi bende yürümeye çalışıyorum günlük aksi gibi bide grip oldum çok kötü bilmiyorum nasıl olcakCanım son durumun ne merak ettim benimde açılma yok daha ama ben daha 37 yım
En kısa zamanda güzel bir doğum geçirirsiniz inş bende iki gün sonra gidecem doktoraYok canım ya dün kontrolüm vardı bişey çıkmadı 39 dedi 41 kadar bekleriz 41 de suni sancı veririz dedi bende yürümeye çalışıyorum günlük aksi gibi bide grip oldum çok kötü bilmiyorum nasıl olcak
İnşallah canım sende güzel bir doğumla kucağına alırsın bebisiniEn kısa zamanda güzel bir doğum geçirirsiniz inş bende iki gün sonra gidecem doktora