İyi günler hanımlar size bir sorum olacak aniden aklıma geldi 38+5 haftalık hamileyim bundan birkaç hafta önceye kadar yalancı sancılarım vardı ama son birkaç gündür yok hiç sancım falan sadece kasılmam var karnımda o da acı sızı vermiyor neden olabilir fikri olan paylaşabilir mi teşekkür ederim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık 38+5 hafta
- Konu Sahibi easrgms7
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dogum #kadındogum normaldoğum gebelik
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Kasılmaları takip edin düzenli aralıklarla gelirse o da dogum belirtisi ben 2.dogumda sancı hissetmeden kasılma takip ederek gittim hastaneye 6 cm açılma vardıİyi günler hanımlar size bir sorum olacak aniden aklıma geldi 38+5 haftalık hamileyim bundan birkaç hafta önceye kadar yalancı sancılarım vardı ama son birkaç gündür yok hiç sancım falan sadece kasılmam var karnımda o da acı sızı vermiyor neden olabilir fikri olan paylaşabilir mi teşekkür ederim.
Cuma günü çatı muayenesi oldum açıklık yok dedi ebe birde bebeğin kanala girdiğini hissedebilir miyiz bizlerde ?Kasılmaları takip edin düzenli aralıklarla gelirse o da dogum belirtisi ben 2.dogumda sancı hissetmeden kasılma takip ederek gittim hastaneye 6 cm açılma vardı
- 9 Mart 2022
- 2.300
- 1.782
- 53
- 39
Ay oyle az sancili cabuk dogum darisi bize :)Kasılmaları takip edin düzenli aralıklarla gelirse o da dogum belirtisi ben 2.dogumda sancı hissetmeden kasılma takip ederek gittim hastaneye 6 cm açılma vardı
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Sancım oluyor ama ben tam hissetmiyorum acı eşigim yüksek oldugu için ilk dogumda da 4 cm ile gitmiştim ben asıl sancıyı son 1 saat yaşıyorum o da fazlası ile yetiyor zaten yinede inşallah dogum yapacak herkese rabbim kolaylık nasip eder. Yani çok rahat oluyorum giderken hatta 2 dogumda da eşim dogurduguma inanmadı sen doguracak gibi durmuyorsun diyor ebeler de aynı şekilde hiç dogum başlamış gibi görünmüyor dediler bu durum da Bi garip oluyor hiç öyle heyecanlı bagırarak doguma gidemedim meselaAy oyle az sancili cabuk dogum darisi bize :)
- 17 Ocak 2020
- 28.049
- 1
- 40.731
- 548
Ne güzel isteeeeSancım oluyor ama ben tam hissetmiyorum acı eşigim yüksek oldugu için ilk dogumda da 4 cm ile gitmiştim ben asıl sancıyı son 1 saat yaşıyorum o da fazlası ile yetiyor zaten yinede inşallah dogum yapacak herkese rabbim kolaylık nasip eder. Yani çok rahat oluyorum giderken hatta 2 dogumda da eşim dogurduguma inanmadı sen doguracak gibi durmuyorsun diyor ebeler de aynı şekilde hiç dogum başlamış gibi görünmüyor dediler bu durum da Bi garip oluyor hiç öyle heyecanlı bagırarak doguma gidemedim mesela
- 9 Mart 2022
- 2.300
- 1.782
- 53
- 39
Kimisi oyle olur iste. Ne guzel.Sancım oluyor ama ben tam hissetmiyorum acı eşigim yüksek oldugu için ilk dogumda da 4 cm ile gitmiştim ben asıl sancıyı son 1 saat yaşıyorum o da fazlası ile yetiyor zaten yinede inşallah dogum yapacak herkese rabbim kolaylık nasip eder. Yani çok rahat oluyorum giderken hatta 2 dogumda da eşim dogurduguma inanmadı sen doguracak gibi durmuyorsun diyor ebeler de aynı şekilde hiç dogum başlamış gibi görünmüyor dediler bu durum da Bi garip oluyor hiç öyle heyecanlı bagırarak doguma gidemedim mesela
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Ayağa aniden kalkınca ya da yatakta sağa sola dönerken alt tarafta bi ufak acı oluyor mu ben de öyle olmustu doğum yaklaşırkenKimisi oyle olur iste. Ne guzel.
- 20 Mart 2023
- 157
- 47
- 18
- 29
38+3 teyim bende oluyor. O durum başladıktan ne kadar sonra doğum ysptınızAyağa aniden kalkınca ya da yatakta sağa sola dönerken alt tarafta bi ufak acı oluyor mu ben de öyle olmustu doğum yaklaşırken
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
1 hafta içinde38+3 teyim bende oluyor. O durum başladıktan ne kadar sonra doğum ysptınız