Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şunları bana ayırır mısın
ben bu çiçekli bluzu alıcam senden canımm.Eki Görüntüle 1086061 Eki Görüntüle 1086062 Eki Görüntüle 1086063 Eki Görüntüle 1086064 Eki Görüntüle 1086065 Eki Görüntüle 1086066 Eki Görüntüle 1086067 Eki Görüntüle 1086068
rene derhy bluz..hiç giymedim..M beden..15 tl. (marka mudo larda satılıyor. Fiyatlarını bilen bilir)
kapri hiç giyilmedi..40 beden..15 tl..
vizon renk çanta az kullanıldı..yıpranma yoktur..15 tl..
kırmızı çapraz askı çanta..çok kullandım..görüldüğü gibi alt kısmında yıpranma da var..5 tl..
krem-vizon sırt çantası..hiç kullanmadım..20 tl..
kıyafetleriniz çoookk güzelmiş hep bedenleri küçük içim acıdı bakarken2::2::2::2: büyük beden yok mu şöyle 42 44
![]()
ben bu çiçekli bluzu alıcam senden canımm.
canım sen başka bişi eklicen mi
Asker yeşili eteğin bedeni ne canım bide ilk sayfadaki pudra rengi ayakkabıları sattınmı?![]()
canım harika şeyler eklemişsin yanlız olur mu olmaz mı tereddütteyim pantalonlar şu lacivertin aynısı bende var bendeki bana tam oluyor onun bedenini söylersen ordan anlarımbirde elbisenin basen yeri önemli üst 40 alt 44 olunca biraz arada kalıyor bedenim
![]()
bende o 33 beden demekki aynısı değilmiş ama zaten 33 lcw de 44 e geliyor offf zayıflamam lazım hep kaçırıyorum böyle kıyafetleri ölçer misin baseni sana zahmet olmazsa canımcnm teşekkür ederim. alttaki laciverti diyorsun sanırım onun bedeni 42 lcw marka. ben elbiseyi 5 aylık hamileyken giymiştim. istersen basen kısmının ölçüsünü alayım.
bende o 33 beden demekki aynısı değilmiş ama zaten 33 lcw de 44 e geliyor offf zayıflamam lazım hep kaçırıyorum böyle kıyafetleri ölçer misin baseni sana zahmet olmazsa canım