Kızlar yaza dogru düğünüm olacak ınsallah o nedenle gelınlık arastırmalarına sımdıden basladım.. Tesettur gelınlık bakıyorum.. Uygun fıyata yardımcı olabılecek var mıı.. Boyum 1.70 :)
Kızlar yaza dogru düğünüm olacak ınsallah o nedenle gelınlık arastırmalarına sımdıden basladım.. Tesettur gelınlık bakıyorum.. Uygun fıyata yardımcı olabılecek var mıı.. Boyum 1.70 :)
ben gelinliğimi satmayı düşünüyorum 1.500 tlye almıştım marul etek dedikleri kabarık bir model istenirse üzerinin bolerosu var düşünürseniz resimlerini atabilirim?
Canım hazirnHaziran da evlendim gelinliğim 38 ta da 40 beden yani korse giyeceğin için ikiside olur kuyruklu kaftan modeli iki parça yani sateni var üstüne dantelini giyiyorsun benim boyum 172 kilom 72 ydi düğünde Fransız güpür kendinden boncuk işlemeli güpürletin su kısımlarında kol ağızlarında ve duvağın su kısımlarında ekstra pırlanta görünümlü beyoğlu taşı var kuru temizleme yaptırdım duvak rahibe duvak modeli yaptırmıştım gelin başını 1750 tl ye aldım istersen kiraya verebilirim