38+1, kahverengi leke

dogall

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
227
67
merhaba, 38+1 haftalık hamileyim. daha dün gittim kontrole. nst sancı yok. ultrasonda bebek inmiş aşağı dedi. vajinal muayenede de çok sıkıntı yok gibi rahimde yumuşama var dedi. bugun sabah uyandığımda 5 kuruş büyüklüğünde kahverengi leke gördüm. bebeğin hareketleri çok iyi. adet sancısı gibi ufak ufak sancılar oluyo. sizce doktoru aricak bır durum var mı malum bayram öncesi bayramda izinli doktorum, söyleyin bayramda gelmesin diyo :) her şeyin hayırlısı tabı ama 7. haftamdan beri aynı doktor yapsın doğumumu istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

BÜYÜK BİR İHTİMAL ALTTAN MUAYANE OLDUNYA ONDAN DOLAYI GELMİŞTİR.DEVAMI GELECEKMİ BAK.DRA GİTME TELDEN ARAYABİLİYORSAN ARA SOR GEL BAKALIM DERSE GİDERSİN.

BÜYÜK BİR İHTİMAL ALTTAN MUAYANE OLDUNYA ONDAN DOLAYI GELMİŞTİR.DEVAMI GELECEKMİ BAK.DRA GİTME TELDEN ARAYABİLİYORSAN ARA SOR GEL BAKALIM DERSE GİDERSİN.

evet bu ihtimal de var. o yüzden gereksiz gitmek istemiyorum devamı gelirse aricam tamam. teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…