Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Bugün 38+0 olduk normal Doğum istiyorum ancak hiç yalancı sancı denilen sancım da olmadı kasılmalarım da olmuyor böyle olup da normal Doğum yapan oldu mu acaba ve Doğumu başlamasını sağlamak için neler yapabiliriz? Teşekkür ederim
Merhaba Bugün 38+0 olduk normal Doğum istiyorum ancak hiç yalancı sancı denilen sancım da olmadı kasılmalarım da olmuyor böyle olup da normal Doğum yapan oldu mu acaba ve Doğumu başlamasını sağlamak için neler yapabiliriz? Teşekkür ederim
Normal doğum hakkında fikrim yok. Ben sezeryanla doğum yapmıştım. Ama arkadaşım doğuma yakın kendini zorlamadan squat yapmıştı. Doğumu cok kolay olmuştu
38+2de Öğlen hastane kontrolümde hiç sancım cıkmamıştı,akşam olunca hiçç ağrım vs yokken karnım sık sık sertleştiği için bebeğin suyu az diye tedbir amaçlı hastaneye gitmek istedim 4 cm açılmam vardı nst de sancı yoktu ebeler suni sancı verelim böyle doğuramazsın açılman ilerlemez sancın yok hiç dediler istemedim. Bir iki saat sonra 6 7 cm olunca sancım cıkmıştı ve doğumum gayet hızlı güzel geçti 2 3 saat sancının şiddetli olduğu anları yaşadım. Siz dahada güzel daha rahat atlatırsınız inşallah. Bol bol merdiven inip çıkabilirsiniz ve bacaklar açık çömel kalk yapabilirsiniz.