selam arkadaşlar bazı gebelikler 37 haftalıgın sonunda dogum yaparlarmış çogu gebeliklerde 38 haftanın sonunda dogum yaparlarmış böyle birşey sizlerde duydunuzmu :teytey::1hug:
canım o belli olmuyorki.ben 34 haftalıkken gittim doktora kanala inmiş her an bekle dedi.şuan 37 ci haftadayım hala daha bekliyoruz.allah hayırlı doğumlar versin hepimize arkadaşlar.sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alalım:teytey:
amin canım benim tabiki önemli olan bebişlerimiz hayılısıyla sağ sağlim gelsinlerde önemli olan o..............................:teytey:
merhaba bende ilk dogumumu 38 inci haftanin sonunda yaptim.oglum allaha sükür saglikliydi.bu haftalar kritik haftalardan biri dikkat etmek lazim.
guzelim sen neredeysen bak bende ordayim canim.canim allah bebislerini sana bagislasin guzelim.yureyin gibi omrunde cok guzel olsun canima.s.
aynen öyle oluyor senin oldugun yerde ben varim sagol canim allah senin bebislerinide sana bagislasin. allah hepimize güzel ve uzun ömürler versin yavrularimizi anneli babali büyütmeyi nasip etsin yavrularimizida kocalarimizida basimizdan eksik etmesin.(amim)
guzel kardesim artik sana boyle hitap edicem ay bayadir gorusemedim.ozledimya canim seni.insallah iyisindir.bizimde bilgisayar coktu yeni yaptik daha msn yuklemedim.canim hersey gonlunce olsun .yureyin gibi herseyde cok guzel olsun canimomrundea.s.:enbuyukkk:
arkadaşlar bu sabah itibariyle 15 şubatta sezeryan doğuma girceğim kesinleşti kızım 3.500 gr olmuş sanırım 4 ü bulucak gibi benim için dua edin
Merhabalar
Benimde ilk hamileligim bugun 37+1 oldum, daha 3 haftam var ve gunler gecmiyor( Biran once oglumu kucagima almak istiyorum. Ama karnim 5 aydan 7,5 aya kadar bir hizla buyudu ondan sonra hic buyumedi ve bize kucuk gibi geliyor acaba bebegim kucuk mu olur? Ultrasonlarda hep olmasi beklenenden daha kilolu cikmisti bu arada en son ultrasona 5,5 aylikken girmistim.
5.5 aylıkkenmi girdin en son arkadasım girmiyosun peki ultrasona kontrele gitmiyomusun insan merak eder ne biliyim ben catlarım heralde görmesem iyimi deilmi diye
37+3üm ve salı ayın 16sında sezeryan olucam dua nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?