37 ve 38 haftalık hamişler

• Konu Sahibi Konu Sahibi oltu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oltu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
80
0
86
Erzurum
selam arkadaşlar bazı gebelikler 37 haftalıgın sonunda dogum yaparlarmış çogu gebeliklerde 38 haftanın sonunda dogum yaparlarmış böyle birşey sizlerde duydunuzmu :teytey::1hug:

selam arkadaşlar bazı gebelikler 37 haftalıgın sonunda dogum yaparlarmış çogu gebeliklerde 38 haftanın sonunda dogum yaparlarmış böyle birşey sizlerde duydunuzmu :teytey::1hug:

mecbur olursa yapılabilir. Ben ilkini sezeryan oldum şimdiki de öyle olucak ve bir sorun olmasa dr.39.hafta tamamlandığı zaman sezeryana alıcak.

canim bende boyle seyler duyuyorum etrafimda mesela burdan da oyle dogum yapanlar var baabi.yani bebeyin gelisimne bagli sanirim.ilk hamileligimde glumu 42 haftanin sonunda suni sanciyla dogum yaptim.simdide 37 haftalik hamileyim ama.bende saskinim ne olr rabbim bilir.hayirlisi olsunda

amin canım benim tabiki önemli olan bebişlerimiz hayılısıyla sağ sağlim gelsinlerde önemli olan o..............................:teytey:

gercekten dedigin gibi hersey onlarin iyiligi icin.insallah cok saglikli bebislerimiz olur allah kolayliginida bize verir dogumlarimizda.

merhaba bende ilk dogumumu 38 inci haftanin sonunda yaptim.oglum allaha sükür saglikliydi.bu haftalar kritik haftalardan biri dikkat etmek lazim.

merhaba bende ilk dogumumu 38 inci haftanin sonunda yaptim.oglum allaha sükür saglikliydi.bu haftalar kritik haftalardan biri dikkat etmek lazim.

guzelim sen neredeysen bak bende ordayim canim.canim allah bebislerini sana bagislasin guzelim.yureyin gibi omrunde cok guzel olsun canima.s.

guzelim sen neredeysen bak bende ordayim canim.canim allah bebislerini sana bagislasin guzelim.yureyin gibi omrunde cok guzel olsun canima.s.

aynen öyle oluyor senin oldugun yerde ben varim sagol canim allah senin bebislerinide sana bagislasin. allah hepimize güzel ve uzun ömürler versin yavrularimizi anneli babali büyütmeyi nasip etsin yavrularimizida kocalarimizida basimizdan eksik etmesin.(amim)

guzel kardesim artik sana boyle hitap edicem ay bayadir gorusemedim.ozledimya canim seni.insallah iyisindir.bizimde bilgisayar coktu yeni yaptik daha msn yuklemedim.canim hersey gonlunce olsun .yureyin gibi herseyde cok guzel olsun canimomrundea.s.:enbuyukkk:

evet bende girmiyordum uzun zamandir ne var ne yok doktor ne dedi? bebis iyimiymis.benim haftam macerali gecti bayagi.yükleyince görüsürüz canim istersen. nasil istiyorsan öyle hitap edebilirsin. öptümŞeniz

İnternetteki gebelik sitelerinde 38. haftadan sonra heran gelebilir diyor.Ama bu kesin böyle olur diye bir şart yok.Benim kızımda hiç sancım olmadı ve 42. haftadan sonra sezeryanla doğurdum.Bence panik yapmayın ama yine de herşeyiniz hazır olsun.
Benim doğum 18 şubat bana dua edin tamam mı?
:teytey:

arkadaşlar bu sabah itibariyle 15 şubatta sezeryan doğuma girceğim kesinleşti kızım 3.500 gr olmuş sanırım 4 ü bulucak gibi benim için dua edin

arkadaşlar bu sabah itibariyle 15 şubatta sezeryan doğuma girceğim kesinleşti kızım 3.500 gr olmuş sanırım 4 ü bulucak gibi benim için dua edin

Allah kolaylık versin,inşallah herşey yolunda gider.aslında sezeryanla doğum, tarihi bilmek açısından çok avantajlı.yani normal doğumu beklemek daha sıkıcı ve daha zor.benim normal doğum tarihim 24 şubat,yalnız ultrasonda 13 şubat görünüyor.bana kalsa hemen yarın doğsun:roflol: oğlumu çok merak ediyorum çünkü.36+5 de son kontrolüm oldu,bebeişim 50cm,3400gr olmuştu. şimdi 37+4 olduk.artık 24ünde doğarsa,kaç kilo olur,nasıl normal doğum yaparım hiç bilmiyorum:sm_confused: hayırlısı...

arkadaslar mrb ben aranıza yenı katıldım bısey ogrenmek ıstıyorum ben esımın gorevınden dolayı sırnaktayım dogumu ıst da dusunuydum ama ıstege baglı sezeryanların fıyatını duyunca sok oldum 1000 ytl 750 ytl uygun ve kalıtelı hastane bılen var mı
yardımcı olursanız cok sevınırım

mrb dilra özel balat hastanesi or-ahayım diye de geçiyo musevi hastanesi çok iyi kasliteli bi yer ssk var su anda 1250ytl doğum fiyatı isteğe bağlı olup olmaması önemli değil bütün sezeryanlar aynı orda nevin şencoban var müthiş ilgili bi doktor hastanede ışıl ışıl personel mükemmel çok yer gezdim ama burası çok içime sindi odalarınıda gezdim tertemiz haliçin kıyısında haliçe nazırda bi oda seçebilirsin :)

Merhabalar

Benimde ilk hamileligim bugun 37+1 oldum, daha 3 haftam var ve gunler gecmiyor ( Biran once oglumu kucagima almak istiyorum. Ama karnim 5 aydan 7,5 aya kadar bir hizla buyudu ondan sonra hic buyumedi ve bize kucuk gibi geliyor acaba bebegim kucuk mu olur? Ultrasonlarda hep olmasi beklenenden daha kilolu cikmisti bu arada en son ultrasona 5,5 aylikken girmistim.

Son düzenleme:

5.5 aylıkkenmi girdin en son arkadasım girmiyosun peki ultrasona kontrele gitmiyomusun insan merak eder ne biliyim ben catlarım heralde görmesem iyimi deilmi diye

ben 38+1 oldum bakalim heran gelebilir die bekliyorum biran once dogsun istiyorum herkese kolay hayirli dogumlar diliyorum

5.5 aylıkkenmi girdin en son arkadasım girmiyosun peki ultrasona kontrele gitmiyomusun insan merak eder ne biliyim ben catlarım heralde görmesem iyimi deilmi diye

Canim bana kalsa her ay girmek isterim ama burada boyle. Ben Londra'da yasiyorum hamilelik boyunca 3 kere girebiliyorsun. Birincisi 8, ikincisi 13, ucuncusude 22 haftalikken.Tabii sadece ultrason icin gecerli, diger turlu her ay kontrollerimiz var. istege gore her kontrolde ultrasona sokmuyorlar yani ama takipler cok SIKI.Simdi hafta da bir kontrolumuz var mesela. Ama cooook merak ediyorum :)

37+3üm ve salı ayın 16sında sezeryan olucam dua nolur

Rabbim yardimciniz olsun. Kendi isteginizle mi 38+0 da sezaryen olacaksiniz yoksa doktorunuzun karari mi? insallah hersey iyi olur. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun, hepimize hayirli, saglikli ve kolay dogumlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…