- Konu Sahibi pembecandy
-
tm cnm mesajını aldım cok sevıırım bekletırsen hedıyenıde merak edıyorum bekltmeyıde maas bu hafta alıcam kusra bakma
NE KADARA oluyokı canım vala bnde resım paylaştım bayagı takasta yapablrz ıhtıyacın varsa bı bakCanm ikisi canm kirmiziyi zaten çok uygun yazdim diğerinden almamis oluyim hediyem olsun ama kargoyu sen odersin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tm bıtanemBekletirim canm sorun değil
Merak et azcık canm😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1098829 Eki Görüntüle 1098830
Bir de bu var 36 yazıyor ama ben 37 giyiyorum uygun..Gerçek deri..2 kere giyildi fotoda görüldüğü gibi sadece topuğunda minik aşınma var..[/
QUOTE]
Ne kadar istiyorsun buna canım
BU BAŞKA ARDASIN CNMEki Görüntüle 1098829 Eki Görüntüle 1098830
Bir de bu var 36 yazıyor ama ben 37 giyiyorum uygun..Gerçek deri..2 kere giyildi fotoda görüldüğü gibi sadece topuğunda minik aşınma var..[/
QUOTE]
10 cm canim 30 tl olur
NE KADARA oluyokı canım vala bnde resım paylaştım bayagı takasta yapablrz ıhtıyacın varsa bı bak
bıtanem ıkısı 20 ypmyomydu zaten fıytlrnı tekrar yazsana karstıCanm biseye ihtiyacım yok buarada biraz para sikintim var oyuzden ole olursa sevinirim düşünürsen ikisi 20 kargo senden o şekilde yapariz yani griyi bedavaya almis olursun
bıtanem ıkısı 20 ypmyomydu zaten fıytlrnı tekrar yazsana karstı
bıtanem 10 tl yazıyodu resmınde ama ssen bna bırazck daha ındrm yap alıyım ıkısınıde olurmuCanm kirmizi 20 TL hic giyilmedi gride 10 TL 30 yapiyo
başka ayakkbı ekledım bı bk ıstersen gene topuklu 10 15 tl yazan ındırım sayfamayaaaapeki ozamn
Eki Görüntüle 1098829 Eki Görüntüle 1098830
QUOTE]
Bu benim canım30 TL.
bıtanem 10 tl yazıyodu resmınde ama ssen bna bırazck daha ındrm yap alıyım ıkısınıde olurmu
cnım bu hafta ıcın ıkısnı ayırırmsn pekı bnaCanm resimde biri 20 diğeri 10 yaziyo toplam 30 oluyor 20 yaparim dahada bisey olmaz zaten yepyeni ayakkabılar bedava fiyatina nerdeyse düşünürsen geri donersin opuyorum
cnım bu hafta ıcın ıkısnı ayırırmsn pekı bna
evet canım aksılık olursa hber verıcem bırsınden daha alıcm cunku hpsnı beraber alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?