37 numara acil topuklu elınızde varsa ıletırmsınız

Krem rengi ile aynı topuk cmleri canm ama platform olduğndan zorl olmuo yürümek kuZucum
Kahve evet çok güZel ama o defolu çok görünmüo die aldm ben beğendim çnki o şekilde 25 e aldm:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok guzel ama bndede 12 cm bot almştım hıc yurunmuyo bu nasıl rahatmı yesılıde gondersen super olcktı

cok guzel ama bndede 12 cm bot almştım hıc yurunmuyo bu nasıl rahatmı yesılıde gondersen super olcktı

Tatlm o kişiden kişye değişir tabi ben topklu sadce özel günlerde giyerm ama rahat ettim açıkcası o ayakkabı kalitesi ve platformuna görede değişebilir her firma farklı ürün kullanıyor
Yeşil hangsii canım? Anlamadm

Tatlm o kişiden kişye değişir tabi ben topklu sadce özel günlerde giyerm ama rahat ettim açıkcası o ayakkabı kalitesi ve platformuna görede değişebilir her firma farklı ürün kullanıyor
Yeşil hangsii canım? Anlamadm

yesıl demısım ya kahvrengı canım bn gunluk kullndıgım için bnm ıcın önemlı oluyo ondan canım
bırde sayfanda etekler grdum yenı onların bedenı nedır

yesıl demısım ya kahvrengı canım bn gunluk kullndıgım için bnm ıcın önemlı oluyo ondan canım
bırde sayfanda etekler grdum yenı onların bedenı nedır

Sorun değil cnm😃
Dediğim gibi düğünde giymk planım canm. Defo sorn değil dersen satrm sana düğünden sonra👍
Etekler 38/40 beden aralığı canm

Sorun değil cnm😃
Dediğim gibi düğünde giymk planım canm. Defo sorn değil dersen satrm sana düğünden sonra👍
Etekler 38/40 beden aralığı canm

ben 36 yım

ben kremı bı denıyım rahatsa alırım cnm tabı bunları bı denıyım ben eteklerde guzel ama 36 gıyyorum bnde 37 12 bucuk cm yarım bottıe var takas dusnurmsun sıfır gıyemedım onu bn

ben 36 yım

ben kremı bı denıyım rahatsa alırım cnm tabı bunları bı denıyım ben eteklerde guzel ama 36 gıyyorum bnde 37 12 bucuk cm yarım bottıe var takas dusnurmsun sıfır gıyemedım onu bn

İnanaılmaz ayakkabım var yaklaşık 423 adet geçen saydım😄 oyüzden ihtycam şuan yok canm hiçbirşye takas için ihtycam olanlarıda aldm hep
38 beden olanlar sana olur etkte doğmdan önce 36 bedendim bende

inanaılmaz ayakkabım var yaklaşık 423 adet geçen saydım😄 oyüzden ihtycam şuan yok canm hiçbirşye takas için ihtycam olanlarıda aldm hep
38 beden olanlar sana olur etkte doğmdan önce 36 bedendim bende

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eteklerının resmnı atablırmsın bırde rıca etsem hangılerı varsa 38 beden bana buyuk gelır ama ceket varmı pekı çok sey alıcam bak senden:34:

eteklerının resmnı atablırmsın bırde rıca etsem hangılerı varsa 38 beden bana buyuk gelır ama ceket varmı pekı çok sey alıcam bak senden:34:

38 büyük gelir dersen atmayım canm boşa
Ceketim çok ama üzgünm hepsi network zara roman satmıyorm onları😔

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg
kızlar acil 37 numara fazla yüksek olmıcak topuklu arıyorum

Back