37 numara acil topuklu elınızde varsa ıletırmsınız

kızlar acil 37 numara fazla yüksek olmıcak topuklu arıyorum

önü kapalı siyah süet ayakkabı 37 numara 10 tl ( topuklarının uç lastik kısmında aşınma var)
önü açık siyah süet ayakkabı 15 tl 37 numara ( topuklarının uç lastik kısmında aşınma var)

AAA pekı tatlım bot gbı olandan başka varmı leopar ne kdar bırde asınma varmı uclrında

2 rengi daha var bende camel ver lacivert ama onları satmıyorm canm çünki kardeşimin düğünü için aldm o iksini birini kınada giyeceğim diğerini düğünde belki düğünden sonra satarm
Kremi 1kez giysdm leoparıda hiç aşınmaları yok yakn foto göderebilirim dilersen
İkiside 15 tl canm yani 15+15 =30
Aldğımn çook altına veriyorum çnki ona uygun kıyafetlerim yok

Botu ben tanesini 50tlye aldm zaten satılmazssa bu fiyata kaldmayı planlıyorm sayfamdan
Leoparıda 60 tlye aldm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bitanem ben ucunu almak ıstıyorum ındırımın olursa hatta bot gbı olanı da satıcagın zamn dırek bna haber ver cok guzel

bitanem ben ucunu almak ıstıyorum ındırımın olursa hatta bot gbı olanı da satıcagın zamn dırek bna haber ver cok guzel

Canm normalde 40 tl yapıyor 3 ü çok uygn bıraktm zaten diğer topklu 10 tl 35 bile yapamam inanki faturalarını ve tarihlerini bile gösterebilirim inan pahalıya aldm
Tabi habr veririm onlarda aynı şekil camelde boncuk sarkıtma var tek😀

cnm barı kargo senden olsun barı onu yap

sadece kargo senden olucak cnm bırde topuk kç hpsının cnm bırde başka resımlerı varsa atablırmsın cnm

Başka resmi yok ama kızımı emzirip atarm sana olurmu 15-20 dkya kalmaz
Canm zaten kargo 7,75 buluo cuma aynı şekilde kargo yolladm bukez ben pudra rengini 2,5 tlye vermiş oluyorm

cnm bırde odemeyı nasıl yapıcaz sıyah ayakkabı fln yok degılmı başka

sadece kargo senden olucak cnm bırde topuk kç hpsının cnm bırde başka resımlerı varsa atablırmsın cnm

Leopar topuk cm :7,5
Yakın fotosu görüldüğü gibi en alt topukta giyilmeden dolayı az aşnma var ama bu her ayakkabıda oluyor

Pudra rengi topuk cm: 6
Yakın fotosu

Bot topuk cm 11,5
Yakın foto bu 38 ama kalıbı baya dar oyüzden 38 aldm

Bu aşınmayı şuan tırnağımdan oldu😰resmini çekmek istedim bilgin olsn diye

Son olarak toplu

Sana diğer renkleri göstermek istedim

bıtanem kahvrengıde cok guzel topukları kac cm bunların

Krem rengi ile aynı topuk cmleri canm ama platform olduğndan zorl olmuo yürümek kuZucum
Kahve evet çok güZel ama o defolu çok görünmüo die aldm ben beğendim çnki o şekilde 25 e aldm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…