• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan :37: meraba arakadaslar banada birazcık yardımcı olumusunuz :44:

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

KUBRACIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
39
2
86
İstanbul
nişan tepsisi almıstım ınternetten fakat pek begenmedim bi kaç değişiklik yapmak istiyorum tepsi için süsleri nerden bulabilirim kuş değişik seler falan biraz baktım ama bulamadım bilen varmı acep istanbulda oturuyorum :2:

Merhaba Canm =)

ilk adres eminönü aradğn herşeyiiiii orda bulabilrsn hatta aradğndan fazlası... =)

tepsini de paylaş neler yapılabilr fikirleşrzde =)

aslında eminönünde vardır diyolar ama ben oraya gidince hiç bişey bulamıyorum :50: cnm ekledim tepsimide kuşlar çok küçük olmus :( :1::44::44: $2013-03-07-0522.jpg $2013-03-07-0522.jpg

CNM aslında güzel bu şekliylede =)) severm bnde incili taşlı şeyler inci var sanrmm

tepsiyi bende beğenerek aldım da canlarım kuşları çok küçük geldi böle yüzük kutusu tutan kuslu tepsiler falan gördüm öle tek kuşlarını bulabilirmiyim diye sorıyım dedim eminönüne bi bakıcam bakalım haftaya ins.. bulrum :)

eminönünde nerde var benim de nişan tepsisine ihtiyacım var da bana da yardımcı olur musunuz?
ama ben gümüş istiyorum. bi tane beğenmiştim gönül kolat ta ama satılmış başka tepsi de içime sinmiyor
buna benzer arıyorum :s yardımcı olun lütfeeen :(
Eki Görüntüle 651896

Merhaba Canm =)

ilk adres eminönü aradğn herşeyiiiii orda bulabilrsn hatta aradğndan fazlası... =)

tepsini de paylaş neler yapılabilr fikirleşrzde =)

eminönünde nerde var benim de nişan tepsisine ihtiyacım var da bana da yardımcı olur musunuz?
ama ben gümüş istiyorum. bi tane beğenmiştim gönül kolat ta ama satılmış başka tepsi de içime sinmiyor
buna benzer arıyorum :s yardımcı olun lütfeeen :(
Eki Görüntüle 651896

canım eminönü mahmutpasa kalabalık cadde varya orda böle sade tepsi olarak çok gördüm hatta kahveci varya onun ileriki köşesinde böle gümüş bakır seler satıyo orada olabilir :)

çok teşekkr ederim canım pazartesi ilk işim oraya gitmek olacak :)
canım eminönü mahmutpasa kalabalık cadde varya orda böle sade tepsi olarak çok gördüm hatta kahveci varya onun ileriki köşesinde böle gümüş bakır seler satıyo orada olabilir :)

Back