• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 37 haftalik dogan bebegimin kalbi delik.

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Benim oğlumun da kalbinde delik vardı 11 yaşinda şuan
1 yasında Ankara 'da ameliyat oldu.
InsaAllah senin bebegin ameliyat gerekmeden kapanır delik.
Ama eger ameliyat olsa bile üzme kendini.bunu söylemek çok kolay evet ama inan ki çocuklar çok kolay iyileşiyor.
Ilk 5 gün zordu,sonrası 1 ay biraz daha kolaylaştı ve 3 ay dikkatli davrandık ( ameliyat yeri için )
Ve sonra cok sükür gecti gitti
Yıllik kontrollerimiz var simdi
Bebekken ameliyat öncesi kilo ve boy hep sınırdaydı.ameliyat sonrasi çok sükür gelişimi hızlandı ve kilo aldı

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Istanbul Izmir ve Ankara tercihiniz olsun daha deneyimli doktorlar burda var

Allah acil sifalar versin yavrunuza
Cok sagolun Allah razi olsun.bebeyinizede uzun omurler dilerim.bebeginizde delik ne kadardi dogdugunda sonra ne kadar oldu acaba?

Benim yegenimde 37. Haftada suyu bittigi icin dogdu ve kalbinde 2 delik vardi kapanacak yerde degildi 8. Ayinda acik ameyliyat oldu 2 gun sonra taburcu oldu simdi 15 aylik cok sukur cok cok iyi ve hareketli bir cocuk gecmis olsun oncelikle sukur dermani var hatta dru cok iyi ve dogustan kalp rahatsiLigi olan cocuklardan herhangi ucret almadi istanbul acibademde oldu ameyliyati
Cok sagolun Allah razi olsun Allah yegeninizide karusun hep.doktordanda Allah razi olsun.cok tesekkur ederim

Çevremdeki çoğu bebeğin kapandı kötü düşünmeyin detaylı ultrasonda çıkmadı mı?

Cok sagolin cevabiniz icin.Evet ultrasonda cikdi.acaba kapananlarinki buyukmuydu bir bilginiz varmi?
Tam ölçüyü bilmiyorum ama arkadaşımın ultrasondan sonra bi de doğunca da başka bi delik olduğu ortaya çıktı ve şükür 1 yılda kapandı panik yapmayın lütfen inşallah kapanır allah dermansız dert vermesin

Tam ölçüyü bilmiyorum ama arkadaşımın ultrasondan sonra bi de doğunca da başka bi delik olduğu ortaya çıktı ve şükür 1 yılda kapandı panik yapmayın lütfen inşallah kapanır allah dermansız dert vermesin
Sagolun.amin InsAllah.Allah sizdende razi olsun.

Cok sagolun Allah razi olsun.bebeyinizede uzun omurler dilerim.bebeginizde delik ne kadardi dogdugunda sonra ne kadar oldu acaba?
Saol senin bebeginde hayirli uzun ömürlü olur insaAllah
4 tane delik vardı bizde ama kaç santimdi inan hatırlamiyorum 11 yıl geçti.bak bunu bile unutmuşum.seninde herşeyi unutacagın günler gelir insaAllah

Diğer ay gidicez kontrole gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi sizinki daha küçük bir delik olduğu için bekletirler kapanma ihtimali de var içinizi ferah tutun
Merhaba.bugun doktora gittik cok buyuk dedi kapanmaz dedi.cok uzgunum.bide kalbinde buyume varmis sizde demi vardi buyume?:KK43:

şubat annelerimizden bi arkdaşın bebeğin kalbi delikti
sonra kendiliğinden kapandı, şu an sağlıklı bir cocuk

Merhaba.bugun doktora gittik cok buyuk dedi kapanmaz dedi.cok uzgunum.bide kalbinde buyume varmis sizde demi vardi buyume?:KK43:
Canim kalbinde büyüme bizde de vardı
Ilaç verirler size de buyuk ihtimalle ve ameliyata kadar onu kullanir
Idrar söktürücü bi ilaç
Cok ama cok gecmis olsun üzülme Rabbim kolaylik versin..acılarını göstermesin insaAllah

Canim kalbinde büyüme bizde de vardı
Ilaç verirler size de buyuk ihtimalle ve ameliyata kadar onu kullanir
Idrar söktürücü bi ilaç
Cok ama cok gecmis olsun üzülme Rabbim kolaylik versin..acılarını göstermesin insaAllah
Anladim canim.peki sence buyume olmasi kotumu?birde siz iyi bir kalp doktoru bildiyiniz biri varmi.iyi bir hastane.fiyat fark etmez iyi olsun.bide devlet ve ozelde bir fark varmi

Anladim canim.peki sence buyume olmasi kotumu?birde siz iyi bir kalp doktoru bildiyiniz biri varmi.iyi bir hastane.fiyat fark etmez iyi olsun.bide devlet ve ozelde bir fark varmi
Canim biz ankarada başkent unv.hastanesinde olduk özeldi
Ama özel mi iyi olur devlet mi inan bilemiyorum
Iyi ve tecrübeli dr heryerde iyidir
Bize kalbindeki delikten kan akışı oldugu için büyüme olmuş demişlerdi
Ameliyat sonrasi zaten normale dönmüştü
Ankarada ki dr adı Birgül Varan'dı

Canim biz ankarada başkent unv.hastanesinde olduk özeldi
Ama özel mi iyi olur devlet mi inan bilemiyorum
Iyi ve tecrübeli dr heryerde iyidir
Bize kalbindeki delikten kan akışı oldugu için büyüme olmuş demişlerdi
Ameliyat sonrasi zaten normale dönmüştü
Ankarada ki dr adı Birgül Varan'dı
Anladim Allah razi olsun.bakalim bizi neler bekliyor.Allah hepimizin hakkinda hayirli olani kilsin amin

Back