• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37 haftalık doğan bebeğim rds yüzünden küvözde,yardım lütfen:(((

ayazakasya

Rabbim ol der ve olur ...
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
264
77
118
37. haftamda doğum yaptım,bebeğim 3 gündür küvözde.Bebeği rds yüzünden küvöze girip çıkanlar varsa yardım edin lütfen,umuda ihtiyacım var.3 gündür döktüğüm gözyaşını 25 yılda dökmedim.

37. haftamda doğum yaptım,bebeğim 3 gündür küvözde.Bebeği rds yüzünden küvöze girip çıkanlar varsa yardım edin lütfen,umuda ihtiyacım var.3 gündür döktüğüm gözyaşını 25 yılda dökmedim.

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. bu konuyla ilgili de hiç bi bilgim yok yine de yazayım dedim
son durum nedir, bi gelişme var mı

durumunuzu okudum bebeğiniz için yürekten dua ediyorum inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur içinizi ferah tutup bol bol dua edin Allah yardım edicektir çok geçmiş olsun .

bu rds ciğer ile ilgili bir sorun sanırım. benim bebeğimin ciğer zarı yırtıldı pnömotoraks olayı deniyor tıpta. çok sıkıntılı dönem geçirdik.şimdi 1 yaşında. Allah sizede ve tüm küvözdeki bebeklere tez şifa versin.

Rabbim gozu yasli birakmasin yavrunuzu size bagislasin INSALLAH. Dualarim o minik yavruyla..

Merhaba 38+4 doğum yaptım enfeksiyondan yoğunbakıma aldılar 36. Gün bi entübe bi extübe oluyor çorlu reyap hastanesindeydi 20 gün kaldı orada şimdi 10 gündür acıbadrm atakent hastanesinde bir türlü extübe olamıyor böyle durumlarla çok sık karşılaşıyormusunuz düzelirmi sizce doktor tolere etmesi lazım diyor ama 16 20 saat anca tolere edebildi son 2 seferdir çorludaki hastanede çok bakımsızdı 😔 uzayan entübasyon durumu var acaba normalmi olabiliyırmu yani 33 gün oldu 😔🙏 kas hastalığı olabilir diyolar sizde böle birşey oldumu lütfen yardım edin😔😔 tecrübenize ihtiyacım var 😔😔entübeden çıkabilirmi bu kadar uzamş olmasına rağmen

Back