37. Haftada bebeğin kilosu 3650

aaycasalann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
3
0
24
Kızlar 37. Haftamdayım fakat bebeğim 3 659 gram çıktı doktorum bu hafta için fazla kilolu olduğunu söyledi normal doğum yapmak istiyorum 40. Haftama kadar bebeğim dahada kilo alırsa yinede normal yaparlar mı sizce? Kilolu olarak normal doğum yapanlar varmı aranızda

4 kilo olupta normal dogum yapanlari cok duydum fakat o senin acilmana bagli acilman olursa yaparsin

Canım annem beni normal doğurmuş ben 4.100 Gr doğmuşum epidural yaptırmış çok zorlanmamış ama normalde 4 kilo üstünü yapmıyolar galiba artık normal

Devlette ugrasirlar normal yapman icin ozel belki direk sezaryan gunu verir
Bende devlette yapacağım doğumu doktorum şimdi bu gideceğim son kontrolde karar vereceğini Söyledi doğum şekline inşallah normal der epidural doğumu isteğe bağlı mı yapıyolar peki normal doğumda epidural yapılmıyor diye biliyordum bende ilk hamileliğim de

Bende devlette yapacağım doğumu doktorum şimdi bu gideceğim son kontrolde karar vereceğini Söyledi doğum şekline inşallah normal der epidural doğumu isteğe bağlı mı yapıyolar peki normal doğumda epidural yapılmıyor diye biliyordum bende ilk hamileliğim de
Sunu diyeyim doktora da bagli arkdsim 4 kilo bebegini normal yaptirmislar devlette ama cok kestiler beni demisti dikislerinin iyilesmesi uzun surmus ikincisini ozelde yapti 3 700 kilo civari domtor sen bunu normal yapamassin diyip sezeryan gunu vermisti sezeryanla aldilar

X